Λευτέρης Ελευθερίου για το ξαφνικό τέλος της σειράς «Μετά τη Φωτιά»: «Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να αποχαιρετήσουμε τους τηλεθεατές»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Fay’s Time». Ο γνωστός ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο αιφνίδιο τέλος της σειράς «Μετά τη Φωτιά» που πρωταγωνιστούσε στη φετινή σεζόν.

«Δεν θα μείνω χωρίς δουλειά τώρα που σταμάτησε το σήριαλ. Με πήραν απευθείας η Βανδή και ο Μπισμπίκης για ιδιαίτερα. Πρέπει να τους μάθω καλό ζεμπέκικο» είπε αρχικά για τον viral χορό του στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου.

«Η σειρά θα συνέχιζε κανονικά. Στις 8 Γενάρη θα είχαμε γύρισμα. Ένας λόγος που είμαι εδώ είναι να πω πως η ζωή συνεχίζεται, θα είμαι στο θέατρο. Έχουμε παιδιά, πρέπει να τα ζήσουμε. Μείναμε χωρίς δουλειά εκεί στο σήριαλ. Ήταν πάρα πολύ ξαφνικό. 31/12 ανταλλάσσεις ευχές με την εταιρεία, σου λένε πάμε για 60 επεισόδια και 1/1 μαθαίνεις ότι δεν συνεχίζεις με μια απότομη ενημέρωση.

Πιστεύαμε όλοι ότι ήμασταν αρκετά καλυμμένοι. Προφανώς έπαιξε κάτι στο διοικητικό κομμάτι που δεν ξέραμε και δεν μπορείς να πεις και ονόματα, να εκθέσεις. Πήραμε πάρα πολλά μηνύματα. Ήταν μια σειρά που έβγαζε τεράστια αγάπη προς τις γυναίκες. Είμαι πολύ περήφανος που ήμουν με αυτούς τους ηθοποιούς. Κόπηκε ξαφνικά. Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να αποχαιρετήσουμε τους τηλεθεατές μας» αποκάλυψε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

 

Read More

And More