Λευτέρης Ελευθερίου για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Αισθανόμαστε προδομένοι, αν ισχύει αυτό» – Η συναυλία για το «Σπίτι των ονείρων»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος παρουσίασε τη φιλανθρωπική συναυλία που έκανε στο παρελθόν η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» μίλησε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του και τόνισε πως αν όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αισθάνεται προδομένος.

«Αισθανόμαστε κι εμείς προδομένοι αν ισχύει αυτό. Όλα αυτά, όταν εκδικαστούν θα φανούν. Εμένα αυτό που κάνει πρωτίστως εντύπωση και μάλλον από εκεί ξεκινάνε όλα είναι ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος δεν ήταν μόνος του. Είχε πολλούς συνεργάτες κι όλοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν εκείνη την βραδιά» είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Για τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο ηθοποιός επεσήμανε ότι γνώρισε έναν καλό άνθρωπο και παράλληλα, τόνισε καταλήγοντας ότι ο κόσμος θα πρέπει να συνεχίσει να συμμετέχει σε φιλανθρωπίες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εν λόγω συναυλία διήρκησε 6 ώρες και είχε έναν σκοπό, να αποκτήσει «Ο Άλλος Άνθρωπος» το δικό του σπίτι, το σπίτι των ονείρων όπως το αποκαλούσε τόσο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος όσο και η ξανθιά γυναίκα που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον συντονισμό της συναυλίας.

Καλλιτέχνες και συγκροτήματα, από τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Ευρυδίκη, την Ελένη Δήμου και την Ανδριάνα Μπάμπαλη ένωσαν τις φωνές τους για να βοηθήσουν αφιλοκερδώς το σπουδαίο έργο της κοινωνικής κουζίνας.

Read More

And More