Λευτέρης Πανταζής: «Η Άντζελα Δημητρίου είναι σπουδαία μητέρα, είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναβρούν με την κόρη της»

Τον Λευτέρη Πανταζή με την κόρη του, Κόνι Μεταξά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή.

Πατέρας και κόρη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στις μεταξύ τους σχέσεις, ενώ ο Λευτέρης Πανταζής ρωτήθηκε και για τη ρήξη που έχει δημιουργηθεί στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την Όλγα Κιουρτσάκη.

«Είχαμε δουλέψει μόνο μία φορά με τον πατέρα μου στην Αθήνα το 2013. Ήταν επιλογή μου να μην κάνω live εμφανίσεις, ήθελα να εστιάσω στην εταιρεία μου και στα social media», είπε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

«Δεν μένουμε μαζί, μένουμε όμως στην ίδια περιοχή. Συγκατοικούσαμε για ένα διάστημα, όταν είχα γυρίσει από την Αμερική. Δεν μαλώναμε τόσο πολύ, αν και μου συμπεριφέρεται λες και είμαι 5 χρονών», συμπλήρωσε η Κόνι Μεταξά.

«Τσακωνόμασταν, μετά τα βρίσκαμε, μετά χορεύαμε, μετά τραγουδούσαμε. Έτσι πάνε αυτά», σχολίασε από την πλευρά του ο Λευτέρης Πανταζής.

Στη συνέχεια των δηλώσεων, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε και για τις φήμες που θέλουν την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα, να έχουν μαλώσει. «Ξέρω ότι η Άντζελα είναι σπουδαία μητέρα, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναβρούν», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Στη δική μας περίπτωση πέντε λεπτά κρατάει η ένταση, το ξέσπασμα. Μετά συναντιόμαστε μέσα στο σπίτι και τα βρίσκουμε. Ευτυχώς τώρα στην περιοδεία θα την ζήσω και θα την χορτάσω», συμπλήρωσε ο Λευτέρης Πανταζής, με την Κόνι Μεταξά να συμπληρώνει: «Ποτέ δεν πρέπει να περνάς πάρα πολύ χρόνο μαζί με τον άλλο, όποιος κι αν είναι αυτός».

Σου θυμίζουμε, ότι ο Λευτέρης Πανταζής και η Άντζελα Δημητρίου διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν. 

Read More

And More