Λευτέρης Πετρούνιας για τις φονικές πλημμύρες: «Έβλεπα όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα και έβαλα τα κλάματα»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και στον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα, ο οποίος τον συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις τραγικές στιγμές που βίωσαν και εξακολουθούν να βιώνουν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων πληροφορήθηκε για τις φονικές πλημμύρες ενώ βρισκόταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη.

«Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με τη Βασιλική (Μιλλούση) τώρα που ήμασταν στην Ουγγαρία και έβαλα τα κλάματα. Δεν είχα έτσι κι αλλιώς καμία διάθεση να κάνω αγώνα με αυτά που έβλεπα και μάθαινα», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας. 

«Είμαστε όλοι δίπλα σε όλο αυτό. Αύριο ξεκινάει και το γυμναστήριο να συγκεντρώνει πράγματα να στείλουμε στους πληγέντες. Εύχομαι να μη συμβαίνουν τέτοια πράγματα, είναι τραγικά. Κουράγιο στις οικογένειες», συμπλήρωσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

«Όντας 32 χρονών και δύο φορές χειρουργημένος, πρέπει να σεβαστώ το σώμα μου. Δε ρισκάρω να βγάλω μία ακόμα φλεγμονή. Σίγουρα δεν θα φτάσω σε σημείο να χάνω. Αυτή τη στιγμή ο ορίζοντάς μου είναι οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι. Από ‘κει και μετά θα κάνω ένα break και θα αρχίσω να συζητάω τι θα γίνει», τόνισε σε άλλο σημείο ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Read More

And More