Λιάγκας για Κωστόπουλο: «Πέρασε σοβαρή περιπέτεια με τη ψυχική του υγεία, πήρε χάπια για να το ξεπεράσει»

Τη συνέντευξη που έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show σχολίασαν στο Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον πρώην εκδότη, αποκάλυψε ότι πέρασε δύσκολα με τη ψυχική του υγεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ τα ξέρω αυτά τα πράγματα, κάνουμε παρέα και μου τα έχει πει με λεπτομέρειες. Πέρασε σοβαρή περιπέτεια με τη ψυχική του υγεία ο Πέτρος. Κι όπως το είπε, όταν κλονίζονται οι τρεις πυλώνες, που είναι η υγεία, τα λεφτά και η οικογένεια, χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Πήρε ο άνθρωπος χάπια κάποια στιγμή για να το ξεπεράσει. Τώρα δουλεύει πολύ, έχει αναλάβει τα περιοδικά ενός ομίλου».

«Όταν είσαι στη δόξα, είτε αυτή έχει να κάνει με τα πολλά λεφτά και τη δυνατότητα να προσφέρεις δουλειά, έρχονται δίπλα σου πολλοί που δεν το αξίζουν. Εκείνη την ώρα λες ποιον κρατάω και ποιον όχι. Γι’ αυτό εγώ τόσα χρόνια έχω έναν φίλο έχω, τον Λάκη. Έχω πολλούς γνωστούς, αλλά φίλο έχω μόνο έναν» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Λιάγκας.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

«Δούλευα για τρία χρόνια ως Dj, όχι όμως στην Ίμπιζα που έλεγαν. Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί. Λένε οι ψυχολόγοι πώς αν σου κοπούν όλοι οι πυλώνες μαζί είσαι για τα “μπάζα”. Κατά διαστήματα έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή και όταν ένιωθα καλά, τα σταματούσα. Πήρα τρεις διαφορετικές φορές στα δέκα χρόνια. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλά και έχω τόσες μέρες, αλλά είμαι καλά. Έχω βαρεθεί χιλιάδες πράγματα» είπε στη συνέντευξή του ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Read More

And More