Λιάγκας για Λαζόπουλο: «Γιατί πήρε από το δικό μας πρωινάδικο τη συνάντηση του Κασσελάκη με τον Snik;»

Στον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του. Ο ηθοποιός χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως «μπακάλικο» μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ μίλησε και για τη συνάντηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τον Snik στην Κηφισιά.

«Δεν τον ήξερε ο άνθρωπος, τι να κάνει; Ποιος θα περίμενε σε αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ να φύγει ο Τσίπρας, να μπει ο Κασσελάκης από το πουθενά και να φύγει η ομπρέλα;» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στο Πρωινό: «Επειδή έχει καταφερθεί πολλές φορές κατά των πρωινάδικων και πώς τα πρωινάδικα προσεγγίζουν το θέμα κτλ, μία χαρά πήρε από το δικό μας πρωινάδικο, το σούπερ μάρκετ, τη συνάντηση του Snik με τον Κασσελάκη κι έκανε το σχόλιό του. Γιατί το πήρε; Για την ιστορία… Τέλος πάντων εντάξει. Γενικά δεν βγάζει γέλιο ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο Λάκης πάντα ίδιος είναι και είναι κορυφαίος, όμως νομίζω ότι τον αδικεί ότι είναι μέσα σε ένα ραδιοφωνικό booth, σκοτεινός, χωρίς φώτα…  όταν έχει κάνει στο παρελθόν κάτι λαμπερό. Τον αδικεί το περιβάλλον».

Read More

And More