Λιάγκας για Τσίπρα: «Τελειώσατε πολιτικά και καλλιτεχνικά τον Γεωργούλη! Ποιος θα τον πάρει σε κόμμα ή στην τηλεόραση;»

Την τοποθέτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Ο παρουσιαστής είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε πολιτικά και καλλιτεχνικά τον ηθοποιό και Ευρωβουλευτή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε: «Όπως κρίνω τον Μητσοτάκη, θα κρίνω και τον Τσίπρα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, που έχω τη δυνατότητα να λέω τη γνώμη μου, για μένα είστε λάθος στη σημερινή σας τοποθέτηση. Πέσατε και εσείς στο ολίσθημα της δίκης των τηλεπαραθύρων. Δεν έχετε σπουδάσει νομική, όπως κάποιοι δικηγόροι που όταν τους συμφέρουν οι εκπομπές, βγαίνουν και κάνουν λογύδρια. Όταν δεν τους συμφέρουν, γιατί κάνουν κριτική στον πελάτη τους, βγαίνουν και μιλάνε για δίκες των τηλεπεραθύρων».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας, ιδιαίτερα εκνευρισμένος τόνισε: «Για μένα κύριε Τσίπρα πέσατε σήμερα στο ολίσθημα των τηλεδικών. Αν κάποιος έκανε τηλεδίκη είστε εσείς, που διαγράψατε από το κόμμα σας τον κ. Γεωργούλη, για μένα καλά κάνατε, αλλά εσείς πήρατε μία απόφαση, εμείς δεν είχαμε πάρει χαμπάρι. Σωστή ή λανθασμένη δεν με ενδιαφέρει, ωστόσο πήρατε μία απόφαση τελειώνοντάς τον πολιτικά, τελειώνοντάς τον καλλιτεχνικά για να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Γιατί αν είναι αθώος ο Γεωργούλης, όπως λέει, πιστεύετε ότι θα επανορθωθεί πολιτικά ή καλλιτεχνικά; Ποιος θα τον πάρει σε κόμμα, ποιος θα του δώσει δουλειά στην τηλεόραση; Ποιος θα του δώσει δουλειά σε θέατρο;

Η κυρία θα γίνει βουλευτίνα, επικεφαλής του ψηφοδελτίου μαθαίνω. Εσείς προσπαθείτε να πείτε ότι τον κόψαμε και μιλάτε και για τηλεδίκη; Και λέτε ότι δεν το ξέραμε. Δεν είπατε ότι είχατε ακούσει ψιθύρους και τον είχατε φωνάξει. Δεν σημαίνει ότι έχει ενοχή ο Γεωργούλης. Πώς λέτε λοιπόν ότι για την υπόθεση μπορεί να μην ξέρατε, αλλά κάποιος ψίθυρος είχε φτάσει στα αφτιά σας. Όλα πια να τα αλλάζουμε; Έλεος πια σε αυτή τη χώρα. Έχουμε τσαλαπατήσει και καταπατήσει κάθε ίχνος λογικής! Αν είναι δυνατόν».  

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Read More

And More