Λιάγκας και Σκορδά για τη δήλωση Πετρούνια για το #meToo: «Η τοποθέτησή του είναι λάθος»

Η δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το ελληνικό #meToo προκάλεσε αντιδράσεις, το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου. Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και ο Βαγγέλης Περρής σχολίασαν το επίμαχο απόσπασμα, συγκλείνοντας και οι τρεις πως όσα είπε ήταν λάθος.

«Είναι μία ατυχής δήλωση και νομίζω ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Και το έχει σκεφτεί από ό,τι φάνηκε. Δε φαίνεται να είναι τόσο επιπόλαια η δήλωσή του, αλλά ελπίζω κι εγώ να είναι γιατί είναι συμπαθέστατος, είναι ένας άνθρωπος που μας έχει συγκινήσει» είπε ο Βαγγέλης Περρής για τον Λευτέρη Πετρούνια.

Με τη σειρά το ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως «άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Είναι λάθος κι εγώ συμφωνώ. Αν καταλάβαμε καλά, αυτό που εννοούσε ήταν ότι ένας αθλητής πρώτου μεγέθους δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις».

Αφού διάβασε τη δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια, η Φαίη Σκορδά είπε ότι «πρώτα από όλα δε μιλάμε για παράπονο. Εξ’ αρχής η τοποθέτηση του είναι λάθος, άσχετα ποια είναι η γνώμη του είναι βασισμένη σε κάτι λάθος. Δεν είναι λάθος αν κάποιος έχει δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση».

«Να μην τον κατακρεουργήσουμε» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας, που ζήτησε από την ομάδα της εκπομπής να τον καλέσουν στο τηλέφωνο.

Ο Ολυμπιονίκης δήλωσε για το ελληνικό #meToo ότι «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο…».

Read More

And More