Λιάγκας κατά Μάνεση για την τηλεθέαση: «Το έχει κάνει 2-3 φορές και είναι τεράστιο λάθος, να σεβόμαστε όλοι τις μετρήσεις»

Στο ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, χαρακτηρίζοντας τα όσα είπε ο παρουσιαστής για την εταιρία μετρήσεων NIELSEN «τεράστιο λάθος».

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Νίκο Μάνεση: «Το έχει κάνει 2-3 φορές αυτό ο Μάνεσης και ταπεινά λέω ότι είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνει. Πρέπει να σεβόμαστε τις μετρήσεις βάσει των οποίων όλοι κρινόμαστε. Κι εγώ μπορώ να πω όταν πάω καλά ότι οι μετρήσεις είναι σωστές και όταν δεν πάω ότι είναι λάθος. Αυτό, όμως, είναι αστείο να το λέμε».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Εγώ, σταθερά τα τελευταία χρόνια, λέω ότι υπάρχει τεράστιο θέμα σε ό,τι αφορά στη μέτρηση των νεανικών κοινών που συρρικνώνονται με αποτέλεσμα το δείγμα, να μην είναι σωστό. Εμένα με ενδιαφέρει να με βλέπει ο κόσμος, γι’ αυτό και φέτος, που πάμε καλά και στο δυναμικό κοινό, μιλάω πάντα για το σύνολο».

«Ο Νίκος Μάνεσης κάνει πρωταθλητισμό τόσα χρόνια. Θα του κάτσει και 2-3 μέρες στραβές, πρέπει να βγει να γκρινιάζει τις στραβές μέρες; Μα, πρώτος είναι», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164