Λίλιαν Αρχοντή: «Μου χτύπησαν την πόρτα στο καμαρίνι, αυτός έκανε την κίνηση και κατέβασε το εσώρουχό του»

Για την πορεία της στην υποκριτική αλλά και την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν, μίλησε η Λίλιαν Αρχοντή στο «Πρωινό» του ANT1 και στον Νίκο Κανάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, για πρώτη αφορά, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί παρενόχληση και από γυναίκα: «Έχω ζήσει μια σεξουαλική παρενόχληση, την γλίτωσα στο τακ. Ήταν στα πρώτα μου χρόνια, με κυνηγούσε ασύστολα. ήμουν στη δουλειά του και ήμουν μικρούλα, και έλεγα πώς θα την γλιτώσω τώρα;

Έχω ζήσει και γυναικεία παρενόχληση. Να με απειλούν, επειδή είχα τον πρωταγωνιστικό ρόλο», εξομολογήθηκε η Λίλιαν Αρχοντή.

Και συμπλήρωσε για εκείνη την περίοδο: «Ζούσα μεγάλες στιγμές, ενημέρωσα ανθρώπους βασικούς της ζωής μου, ώστε να ξέρουν οτιδήποτε μου συμβεί, ειδικά στις τελευταίες δύο παραστάσεις, έρχονταν κολλητοί μου φίλοι και με παίρνανε από το θέατρο».

Για το περιστατικό με τον ηθοποιό που κατέβασε το εσώρουχό του: «Είχα την κόρη μου τη Χριστίνα πολύ μωρό. Ήμουν στο καμαρίνι και ήρθε ο συνάδελφος αυτός ο πρωταγωνιστής με μία άλλη συνάδελφο, μου χτυπούν την πόρτα και μου λέει η γυναίκα συνάδελφος: “Κοίτα” και αυτός κάνει την κίνηση και μου επιδεικνύει αυτό που μου έδειξε», ανέφερε στο «Πρωινό» η Λίλιαν Αρχοντή. 

Read More

And More