Λίλιαν Αρχοντή: Οι λόγοι αποχώρησης από την εκπομπή της Πάνια και η εγκυμοσύνη που δεν έμαθε κανείς

Η Λίλιαν Αρχοντή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για πολλά και διαφορετικά ζητήματα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ενώ αποκάλυψε ότι, όταν έπαιζε στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” είχε μείνει έγκυος, όμως δεν το κατάλαβε κανείς.

Παράλληλα, η Λίλιαν Αρχοντή μίλησε για την κόρη της, την οποία γνωρίσαμε ως Μπουλίτσα στο “Καφέ της Χαράς” και σχολίασε την απουσία της από το remake. 

Για την αποχώρηση από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια: “Εγώ δεν εργάστηκα στην καραντίνα λόγω της κατάστασης. Λίγο τον πρώτο καιρό που ήμουν κάπου, μετά σταμάτησα, αποχώρησα οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους. Από την Αννίτα έφυγα. Δεν περνούσα καλά. Μας έδιναν το θέμα Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή, έγραφα, λοιπόν, το κείμενο, το μάθαινα απέξω και δεν υπήρχε το auto queue και έπρεπε να βγεις σε ζωντανή εκπομπή. Ήταν αρκετά λεπτά αυτό, τα λεφτά δεν ήταν αρκετά”.

Η Λίλιαν Αρχοντή αποκάλυψε ότι ενώ έπαιζε στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”, έμεινε έγκυος: “Στο  “Κωνσταντίνου και Ελένης” έζησα μεγάλες και σημαντικές στιγμές. Έμεινα έγκυος στο σίριαλ αυτό, οπότε τι πιο όμορφο για μια γυναίκα να το βλέπει ακόμη… Να βλέπω τα πλάνα, τις σκηνές που είμαι με την κοιλίτσα και την κρύβαμε, που είχα μαγουλάκι λόγω εγκυμοσύνης. Δεν με είδατε ποτέ έγκυος γιατί πήρα λίγα κιλά”.

Για τα χρήματα που παίρνει από τις επαναλήψεις των σειρών: “Όσο πιο πολύ προβάλλονται οι σειρές τόσο λιγότερα είναι τα χρήματα που παίρνουμε από τις επαναλήψεις. Είναι ελάχιστα τα χρήματα, η αγάπη του κόσμου είναι πολλή”.

Για την κόρη της: “Μία μάνα, από τη στιγμή που εγώ μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς στήριξη και είναι κορίτσι, λογικό είναι να είμαι μαζί της και εκείνη το ίδιο. Είναι και εκείνη προστατευτική με εμένα”.

Για την απουσία της κόρης της από το remake του “Καφέ της Χαράς”: “Εγώ πάντα έχω να πω μια καλή κουβέντα για τον Χάρη και την Άννα. Έχω πει σε αμέτρητες συνεντεύξεις ένα ευχαριστώ. Μπορεί να μην το ακούει ο ίδιος, το ακούνε άλλοι άνθρωποι. Όλα καλά, δεν έχω να πω κάτι. Σαφώς και θα ήταν το ευχάριστο να παίξει το παιδί, από εκεί και πέρα τι να πω, ήταν καθαρά θέμα δικό τους”.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More