Λίτσα Πατέρα: «Δυστυχώς μου λείπει το Πρωινό, έχω στενοχωρηθεί και δεν το έχω ξεπεράσει»

Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε καλεσμένη στο «Buongiorno», σε μια συγκινητική συνύπαρξη με την Φαίη Σκορδά. Η γνωστή αστρολόγος τόνισε πως της λείπει το «Πρωινό» και πως έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ που έφυγε από το καθημερινό.

«Δυστυχώς ναι, μου λείπει το Πρωινό. Έχω στεναχωρηθεί. Πάρα πολύ. Ενώ αυτό είναι πιο καλά, πάω ό,τι ώρα θέλω, μιλάω πολύ… Έχω τον χρόνο… Παρόλα αυτά μου λείπει… Ναι, ναι, δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν ξέρω με τι συνθήκες θα το έκανα ξανά. Έχω πολλή ώρα να μιλήσω, να εξηγήσω το γιατί.

Όταν ο άλλος καταλαβαίνει ότι δεν είναι κάτι που το βγάζω από το μυαλό μου αλλά είναι, ξέρω εγώ, τώρα ερωτική περίοδος είναι αυτή. Γιατί; Γιατί ο Δίας θα κάνει καλή όψη με την Αφροδίτη, ξέρω εγώ. Και το βλέπεις να γίνεται, δεν μπορείς να πιστέψεις πια σε οτιδήποτε άλλο. Είχα δει ότι θα μεταμορφωθεί λίγο η δουλειά. 

Αφού ο Ουρανός ήθελε να φύγω, έφυγα. Ναι, ήταν ο Ουρανός εκεί. Και έλεγα: «Από το σπίτι μου θα φύγω; Πώς θα φύγω, αφού είναι δικό μου το σπίτι;» Ναι… Από κάπου θα φύγω. Έφυγα, εντάξει. Δεν πειράζει. Έτσι είναι, όπως είναι ο ήλιος, τα σύννεφα, το χιόνι, έτσι είναι και η ζωή μας παιδιά» τόνισε η Λίτσα Πατέρα.

 

Η Λίτσα Πατέρα εξομολογήθηκε επίσης: «Πέθανε ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου. Συμμαθητής μου. Απότομα, ξαφνικά κι άδικα. Και λέω: «Τι Θεός είσαι εσύ, που εγώ σε πιστεύω, και γιατί, και γιατί, και γιατί, και γιατί;». Και έφτασα στην αστρολογία, τα πέταξα όλα τα άλλα. Μέχρι την τελευταία μου μέρα είμαι ταγμένη. Πιστεύω ότι τόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο…

Οι πλανήτες μιλάνε. Ο κάθε πλανήτης κάνει μία δουλειά. Πώς κάνουμε εμείς μία δουλειά; Η Αφροδίτη, ας πούμε, κάνει μία δουλειά: έρχεται και σε κάνει να ερωτεύεσαι. Ή αν συναντάει κακούς ανθρώπους, χωρίζεις. Η ίδια λοιπόν η Αφροδίτη, σήμερα μπαίνει σε ένα ζώδιο και λέμε «Α, μπήκε η Αφροδίτη, ναι», αλλά αν κάνει μία κακή όψη σημαίνει χωρισμό. Αυτό τι σου δίνει; Ότι βοηθάς τον άνθρωπο να ξέρει το παιδί του πώς θα το μεγαλώσει, αυτή τη δουλειά σου αν πρέπει να την κάνεις… Και στα πάντα».

Σου θυμίζουμε, ότι πριν από δύο σεζόν, η Λίτσα Πατέρα και ο Γιώργος Λιάγκας ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164