Στο T-live

Λιβύη: Η τραγική ιστορία της νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε στο τροχαίο – Η θυσία του πιλότου θείου της και ο γάμος στο Παρίσι

Ένα από τα θύματα του φρικτού τροχαίου της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη ήταν και η 40χρονη νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας, Εύη Α.

Είχαν ταξιδέψει όλοι μαζί προκειμένου να βοηθήσουν τη χώρα, που επίσης επλήγη από την κακοκαιρία Daniel.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Γιώτα Κηπουρού στο T-live, η άτυχη στρατιωτικός μπήκε στην Πολεμική Αεροπορία, λόγω του θείου της, ο οποίος ήταν ιπτάμενος και έφυγε από τη ζωή επίσης εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο στο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής, συνετρίβη.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική τραγωδία της οικογένειας. Το 2005, ο αδελφός της Εύης σκοτώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης σε τροχαίο δυστύχημα, όταν είχε πάρει το καινούριο του, γρήγορο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών στο T-live, τότε ο αδελφός της ήταν 23 ετών.

Τον Ιανουάριο του 2023, η άτυχη Εύη αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στο Παρίσι και αυτό το διάστημα ετοίμαζε με τον καλό της τον θρησκευτικό. Όμως δεν πρόλαβε…

 Τι λέει στο T-live ο θείος της Εύης

 

Ο θείος της δήλωσε: «Έχουμε πάθει νευρικό κλονισμό. Τι να σας πω για την Εύη… Έχουμε σοκαριστεί, είναι κάτι που έρχεται από το σύμπαν, από κινηματογραφική ταινία… Δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε. Μία μεγάλη οικογένεια θρηνεί μία κοπέλα που ήταν πολύ μορφωμένη, που της άρεσε να παίρνει πτυχία, να κάνει μεταπτυχιακά και να ανεβαίνει ψηλά. Αρραβωνιάστηκε με τον Γιάννη  στο Παρίσι και την επόμενη χρονιά ετοίμαζαν τον γάμο τους».

Read More

And More