Λούκας Γιώρκας: Ένα βήμα πριν από τον γάμο με την σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση

Ένα βήμα πριν από τον γάμο με την αγαπημένη του Βασιλική Σαλαμπάση είναι ο Λούκας Γιώρκας.

Ο κύπριος τραγουδιστής έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Το σώσε» και απάντησε στα τηλεοπτικά συνεργεία για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι ένα βήμα πριν από τον γάμο. Όταν φτάσω πολύ κοντά θα το πούμε. Όταν θα έρθει η στιγμή που θα βάλω το σμόκιν μου και θα πάω, θα το ξέρετε» είπε στους δημοσιογράφους.

Όσο για το πού θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, στην Αθήνα ή στην Κύπρο, ο Λούκας Γιώργας είπε πως υπάρχει ένα δίλημμα. «Στην Κύπρο είμαστε συνηθισμένοι στους μεγάλους γάμους αλλά υπάρχει η θέληση για να το κρατήσουμε στον ενδότερο κύκλο» πρόσθεσε.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Ποια είναι η Βασιλική Σαλαμπάση

 

Η 27χρονη Βασιλική εργάζεται και μένει στη Θεσσαλονίκη για αυτό και ο Λούκας Γιώρκας φροντίζει κάθε φορά που οι υποχρεώσεις του του το επιτρέπουν, ταξιδεύει στην πρωτεύουσα για να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τη σύντροφό του. Η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που καλύπτει κάθε χιλιομετρική απόσταση.

Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία -το περασμένο φθινόπωρο- είχε φόντο τη ρομαντική Φλωρεντία, όπου βρέθηκαν για να παραστούν στον γάμο καλών τους φίλων. Η δεύτερη δημόσια εμφάνισή τους ήταν στο θέατρο «Άλσος», όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ενώ εκείνοι αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, αλλά είμαι άνθρωπος που δίνει χώρο στον χρόνο, ο οποίος μας δοκιμάζει όλους πολλές φορές και το πλήρωμά του έρχεται για οτιδήποτε θέλουμε στη ζωή μας. Το θέλω πολύ, το διεκδικώ και το εύχομαι να γίνει σύντομα», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής.

Ο Λούκας Γιώργος είδε στο πρόσωπο της Βασιλικής την ιδανική για εκείνον σύντροφο και δεν δίστασε να της κάνει την πιο όμορφη πρόταση, με το κορίτσι του να απαντάει το πολυπόθητο «ναι»!

Read More

And More