Λουκία Παπαδάκη: Επιβεβαίωσε on camera το τέλος της σειράς «Μαύρο Ρόδο» στο Mega

Η Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή και επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι το «Μαύρο Ρόδο» δεν θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.

«Στο Μαύρο Ρόδο ξεπέρασα την τραυματική εμπειρία της γιαγιάς. Με τον Λεωνίδα Κακούρη είμαστε φίλοι από τη σχολή. Η Κύρα είναι μια συναρπαστική προσωπικότητα με συντηρητικά στοιχεία. Θέλω να λένε για το Μαύρο Ρόδο τι κρίμα που τέλειωσε, παρά “πάλι αυτό το πράγμα μπροστά μας”. Είμαι υπερήφανη που πάρθηκε αυτή η απόφαση γιατί πραγματικά είναι μια αγαπημένη σειρά. Θα ήταν κρίμα να θολώσει και να θαμπώσει. Η Κύρα έχει σκοπό να αποκαλύψει τους δολοφόνους της κόρης της», είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Η Λουκία Παπαδάκη είπε στη συνέχεια: «Ευτυχώς δεν έχω ζήσει κανέναν μεγάλο έρωτα. Δεν έχω παρακολουθήσει και δεν ζηλεύω. Ο έρωτας πρέπει να μας πάει παραπέρα, όχι παραπίσω. Με φλερτάρουν και αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Δεν θα με φλερτάρουν όταν θα είμαι 132 χρόνων. Το ότι δεν έγινε γάμος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει μετά. Είμαι μια μητέρα, που έκανε τον γιο της ανεξάρτητο».

 

Read More

And More