Λουκία Παπαδάκη: Ο ρόλος της στο «Μαύρο Ρόδο» και οι δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη για τη «Λάμψη»

Η Λουκία Παπαδάκη, η οποία θα πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά  του MEGA «Μαύρο Ρόδο» βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο ρόλος της στο Μαύρο Ρόδο και οι εξελίξεις

«Αυτή η μαμά δεν είναι μία συνηθισμένη μαμά. Είναι η Κίρα, η μαμά της Αγγελικής και η πεθερά του Θέμη, η οποία έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την οικογένειά της. Είναι μία γυναίκα που δεν ακολούθησε την πεπατημένη, ότι δηλαδή έγινε μητέρα, μεγάλωσε το παΐδι της και ήταν εκεί κοντά. Είναι μία γυναίκα με μεγάλη καριέρα, με απήχηση και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει ιδιόμορφες σχέσεις και με την κόρη της, που δεν έχουν τις παραδοσιακές σχέσεις.

Η Κίρα έκανε επιλογές που δεν περιλάμβαναν την κόρη της πολλές φορές, την έκανε και σε μικρή ηλικία και είχε άλλες προτεραιότητες. Στην ενήλικη ζωή τους συνέβη κάτι «ταραχτικό» που αναγκαστικά έπρεπε να ταυτιστεί μαζί της και να πορευτούν μαζί σαν ενήλικες. Έπρεπε να αλληλοσυγχωρεθούν, κυρίως η κόρη την μητέρα», ανέφερε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

«Υπάρχουν πολλά μυστικά που θα δούμε, και υπάρχει και μία ιδιαιτερότητα στη σχέση του Θέμη και της Κίρας. Κάθε φορά που έρχονται τα νέα επεισόδια της σειράς, καταπλησσόμεθα, είναι συνταρακτικό και για μας», συμπλήρωσε.

Η Λάμψη και οι δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε και για τον ρόλο της στη σειρά «Λάμψη» αλλά και για τον Χρήστο Πολίτη και τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη σειρά του ANT1 και τους συναδέλφους του. (Διάβασε εδώ περισσότερα)

«Όταν μπήκα στη “Λάμψη”, ήμουν 4 ταπεινά, πάμπτωχα χρονάκια στο επάγγελμα. Ο Χρήστος Πολίτης είναι ένας άνθρωπος που δικαιούται να ομιλεί. Όταν ένας άνθρωπος υπηρετεί τις επιλογές του αυστηρά, προστατεύει την ιδιωτικότητά του και τον προσωπικό του χώρο, όταν θέλει να πει κάποια πράγματα που έχει σκεφτεί ή τον έχουν ενοχλήσει, δεν έχει κανέναν λόγο να μην το κάνει.

Όταν είσαι σε μια τρέχουσα πραγματικότητα, είναι πράγματα που μας στραβώνουν ή μας ενοχλούν αλλά δεν θα κάτσουμε να το ψειρίσουμε, πολύ απλά η ζωή γίνεται, συμβαίνει, υπάρχει. Δεν νομίζω ότι εκφράζονται παράπονα, κάποια γεγονότα εξέφρασε. Δεν μπορώ να σχολιάσω όμως για κάποιον άλλον, μόνο για μένα», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

 

Read More

And More