«Λύγισε» η Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν έχω συγκινηθεί ξανά σε εκπομπή, πάντα το απευχόμουν»

Καλεσμένοι στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκαν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα.

Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την κοινή τους πορεία αλλά και τους ανθρώπους της οικογένειάς τους που βρίσκονται δίπλα τους.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Μαρία Ματσούκα – αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα μίλησε στην κάμερα με τα πιο γλυκά λόγια για την σχέση τους..

«Ήταν ένα παιδί μέσα σε όλα. Διάβαζε πολύ, μιλούσε εξαιρετικά, ήταν ευγενική, αλλά παράλληλα άκουγε και τις μουσικές της, πήγαινε στα Εξάρχεια. Σίγουρα η ομορφιά ανοίγει κάποιες πόρτες, αλλά εάν δεν αξίζεις αυτό που κάνεις, δεν έχει διάρκεια. Και η αδελφή μου πλέον είναι πολλά χρόνια στο χώρο. Είχε πολλές ευθύνες από μικρή, όσον αφορά εμένα, με διάβαζε, με πρόσεχε, η μαμά μου δούλευε», είπε η Μαρία Ματσούκα για την αδελφή της Δήμητρα.

Παρακολουθώντας το απόσπασμα η Δήμητρα Ματσούκα «λύγισε» με δάκρυα συγκίνησης: «Είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου και με τον αδελφό μου , αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειας. Δεν έχω συγκινηθεί ξανά ποτέ σε εκπομπή, είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να μου που συνέβη. Είναι καλό ο λόγος», είπε για το μήνυμα που έλαβε από την αδελφή της.

Read More

And More