Λύγισε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του “Ευτυχείτε” – Η ιστορία που τη σόκαρε

Στη σημερινή εκπομπή του “Ευτυχείτε” η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της σχολίασαν τη συνέντευξη της Σοφίας Μπεκατώρου στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “Live news”. Τότε, η ξανθιά παρουσιάστρια μοιράστηκε μια ιστορία μιας πρώην φίλης της.

“Θα βάλω τα κλάματα! Εγώ το συνδύασα με την ιστορία μιας κοπέλας που κάναμε παρέα. Αυτή η κοπέλα όσο μεγαλώναμε είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά, ήταν επιθετική και γενικότερα περίεργη σε αυτά που έκανε.

Μου είχε κάνει κάτι κακό, όχι πολύ σοβαρό αλλά εμένα με πλήγωσε… και θυμάμαι με είχε πιάσει άνθρωπος από το συγγενικό της περιβάλλον και μου είχε εξομολογηθεί το εξής «συγχώρησέ την. Μην ασχοληθείς άλλο». Την είχαν βιάσει στα 15 της χρόνια και μου είχε περιγράψει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ότι είχε γίνει από συγγενικό πρόσωπο.

Πώς αυτό το κορίτσι μέσω παιδοψυχολόγο και μετά ψυχιάτρου να το ξεπεράσει, δεν το ξεπέρασε ποτέ και έχει παντρευτεί, αλλά, όπως μαθαίνω κι ας μην κάνουμε παρέα, έως σήμερα έχει πρόβλημα συμπεριφοράς, ίσως να μην μπόρεσε να το γιατρέψει μέσα της. Σκέψου να συμβεί αυτό, με πιάνει σοκ και δέος, ανατριχιάζω…Από τότε λέω στον εαυτό μου μην κρίνεις Κατερίνα, μην στοχοποιείς, δεν ξέρεις τι έχεις περάσει ο καθένας…».

Read More

And More