«Λύγισε» ο Σταμάτης Μαλέλης on camera για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του: «Έπαθα έμφραγμα, έπεσα σε βαθύ κώμα»

Ο Σταμάτης Μαλέλης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη.

Ο γενικός διευθυντής του Mega, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων σε ένα συγκλονιστικό συμβάν για τον θάνατο της μητέρας του, αλλά και στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την καρδιά του.

«Πριν από τον θάνατο της μητέρας μου είχε προηγηθεί ο θάνατος του πατέρα μου 11 μήνες πριν και η μητέρα μου από την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου δεν ξανά περπάτησε. Σαν να αρνήθηκε τη ζωή. Την ιστορική στιγμή που περιμέναμε να βγει στον αέρα το Mega και εκείνη τη στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου είπαν ότι πέθανε η μητέρα μου. Ήταν κάτι συγκλονιστικό και με έχει σημαδέψει.

Αναφορικά με το πρόβλημα υγείας του, ο Σταμάτης Μαλέλης εξομολογήθηκε: «Δεν κινδύνεψα απλά, έφυγα και ήρθα. Πάθαινα συνεχείς ανακοπές. Ήμουν σπίτι, ήταν ξημερώματα και έπαθα έμφραγμα, ευτυχώς ήρθε πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο. Έπεσα σε βαθύ κώμα, σχεδόν έφυγα. Δεν θα υπήρχα σήμερα, αν δεν έδιναν έναν απίστευτο αγώνα για να με σώσουν. Ξύπνησα μετά από εβδομάδες και δεν μπορούσε να κουνήσω τα δάχτυλά μου. Όταν σηκώνεσαι και γαντζώνεσαι από το παράθυρο καταλαβαίνεις το συγκλονιστικό νόημα της ζωής». 

Read More

And More