Μάγδα Τσαγγάνη: Απαντά στον Κώστα Κρομμύδα μετά τη δήλωσή της για τον Αλέξη Γεωργούλη που προκάλεσε αντιδράσεις

Απάντηση στον Κώστα Κρομμύδα έδωσε η Μάγδα Τσαγγάνη μέσα από το Mega Καλημέρα, λίγες ημέρες μετά τη δήλωσή της για τον Αλέξη Γεωργούλη που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ειδικότερα, η Μάγδα Τσαγκάνη δήλωσε στο Mega Καλημέρα: «Κάποιος συνάδελφος με πήρε και μου είπε ότι εγώ είπα κάτι, ότι έτρεχαν πίσω γυναίκες στον Γεωργούλη σαν σκυλιά. Δεν το είπα και λέει ‘σε άκουσα και λέω Χριστέ μου, είναι δυνατόν;’. Τι έχω Αλτσχάιμερ; Εν πάση περιπτώσει ό,τι κι αν είναι, εγώ είμαι υπέρ του θύματος. Εννοείται αυτό. Αλλά τι να σας πω;

Δεν πρέπει τελικά να μιλάμε, γιατί άλλα λέμε, άλλα ακούνε, άλλα καταλαβαίνουν. Ο συνάδελφος αυτός και καλό παιδί και χαίρομαι που μιλήσαμε γιατί δεν έχουμε δουλέψει ποτέ,  αλλά εγώ δεν είπα ποτέ ότι οι γυναίκες τρέχανε σαν τα σκυλιά. Τι είμαι; Βαρεμένη να πω τέτοια πράγματα; Μίλησα με τον Κώστα Κρομμύδα, ο οποίος μου είπε ότι με άκουσε να το δηλώνω. Δηλαδή μου έρχεται να τρελαθώ».

Στη συνέχεια, η Μάγδα Τσαγγάνη σημείωσε για τον Κώστα Κρομμύδα: «Ήταν ευγενέστατος, τα έχω χαμένα. Άλλη ήταν και νομίζουν ότι είμαι εγώ; Εγώ θα έλεγα ότι οι γυναίκες τρέχουν σαν σκυλιά; Σου το ορκίζομαι, ούτε στον ύπνο μου, να το είπα και να μην το κατάλαβα; Τα ‘χω χαμένα, μου έρχεται τρέλα».

Η Μάγδα Τσαγγάνη είχε αναφέρει πως οι «γυναίκες κυνηγούσαν από πίσω τον Γεωργούλη σαν τα σκυλιά», κάτι που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Κώστα Κρομμύδα, ο οποίος δήλωσε στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ: «Είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω από το στόμα μιας γυναίκας, ότι τρέχανε από πίσω του οι γυναίκες σαν τα σκυλιά. Πόσο υποτιμητικό είναι αυτό για μια γυναίκα η οποία το λέει για άλλους γυναίκες. Επειδή έχω ζήσει ένα καλοκαίρι με τον Αλέξη Γεωργούλη, ζούσε όντως όλο τον θαυμασμό από τις γυναίκες, αλλά να λέει μια γυναίκα αυτή τη δήλωση, είναι υποτιμητικό και για την ίδια την κυρία Τσαγγάνη που δεν θεωρώ ότι το εννοούσε, κάτι άλλο ήθελε να πει».

Read More

And More