Μάγδα Τσαγγάνη: «Είναι δυνατόν ο Γιώργος Κιμούλης να παίζει με τη Ρέα Τουτουνζη; Έπρεπε να παίζει με σπουδαίες»

Η Μάγδα Τσαγγάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, με τις δηλώσεις να ξαφνιάζουν τόσο την παρουσιάστρια όσο και τους υπόλοιπους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Κιμούλη να μην θέλει να συνεργαστεί μαζί της, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του ηθοποιού με την Ρέα Τουτουνζή, τονίζοντας πως ήταν λάθος, αφού θα έπρεπε να συνεργάζεται μόνο με σπουδαίες ηθοποιούς.

«Ο Γιώργος Κιμούλης μια φορά είχε συνεργαστεί με την Ρέα Τουτουνζή και ξαφνιάστηκα. Αυτός έπρεπε να παίζει με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και με άλλες σπουδαίες. Αν του λέγανε να παίξει με την Τσαγγάνη, θα έλεγε βρε δεν είσαι καλά που θα παίξω με αυτό το νούμερο. Ο Γιώργος ανέβαζε έργα στα οποία δεν υπήρχε ρόλος για εμένα», είπε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της συνέντευξης θέλησε να εκφράσει την άποψή της για όσα δήλωσε η Μάγδα Τσαγγάνη, λέγοντας: «Το θεωρώ μέγα λάθος και πολύ ρατσιστικό αυτό που είπε για την Ρέα Τουτουνζή. Αρχικά η Ρέα είναι ηθοποιός, έχει παίξει σε αξιόλογες παραστάσεις και δεν σημαίνει ότι επειδή είναι μια γυναίκα εστεμμένη δεν μπορεί να σπουδάσει υποκριτική. Πολύ ρατσιστικό και υποτιμητικό». 

Read More

And More