Μάγδα Τσαγγάνη: «Με στεναχώρησε χειρότερα απ’ τον καρκίνο» – Στα δικαστήρια για την πυρκαγιά στο σπίτι της

Μετά από 3 χρόνια από την καταστροφή του σπιτιού της Μάγδας Τσαγγάνη στην Αχαρνών, η υπόθεση πηγαίνει στα δικαστήρια.

Η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην πολυκατοικία που διαμένει η γνωστή ηθοποιός, τον Σεπτέμβριο του 2022 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελισάβετ Οικονόμου στην «Super Κατερίνα», η δίκη θα ξεκινήσει 19 Μαΐου.

Η Μάγδα Τσαγγάνη προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την πυρκαγιά στο σπίτι της στην εκπομπή του Alpha.

«Η πυρκαγιά είναι μία πληγή στην καρδιά μου. Δηλαδή αυτή τη στιγμή αν κέρδιζα εκατομμύρια, θα χαιρόμουν λιγάκι. Αυτό δεν ξεπερνιέται. Είναι ένας θάνατος. Ήταν όλο μου το βίος, τα πάντα. Από τη μαμά μου, απ’ τον πατέρα μου, από τη γιαγιά μου… ούτε καν δέκα ετών δεν ήμουν όταν ο μπαμπάς αγόρασε το σπίτι αυτό.

Ενημερώθηκα απ’ τη δικηγόρο ότι μετά από 3,5 χρόνια, στις 19 Μαΐου εκδικάζεται η υπόθεση. Τώρα όμως θα εκδικαστεί; Θα παίρνει αναβολές; Εύχομαι να μη γίνει αναβολή.

Η αγωνία μου θα είναι διπλή, διότι φοβάμαι… λέω Χριστέ μου μήπως ξαναγυρίσει ο καρκίνος απ’ τη στεναχώρια; Νιώθω μια απελπισία. Εγώ που ήμουν αισιόδοξη… Δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Δεν μπορώ να ξαναδουλέψω. Έχω μια φοβία… Αλλά αυτή η πληγή με στεναχώρησε χειρότερα, μπορώ να σας πω, απ’ τον καρκίνο. Και φυσικά, για μένα, καταστράφηκα. Θα μου πει άλλος “ναι αλλά δεν κάηκες”. Δεν κάηκα, αλλά τι τραβάω; Εδώ και ενάμιση χρόνο, δεν μπορώ όχι μόνο να περάσω από τη στάση στην Αχαρνών, ούτε από πιο μακριά, με πιάνει η ψυχή μου. Γιατί όλη μου η ζωή ήταν εκεί» εξομολογήθηκε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Δες το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164