Μάγδα Τσέγκου: «Από την τηλεόραση “κληρονόμησα” ένα αυτοάνοσο, ήμουν στον αέρα και πονούσα φρικτά»

Για την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή μίλησε η Μάγδα Τσέγκου στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η Μάγδα Τσέγκου για τον νέο της σύντροφο

«Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα ένα πρωί Σαββάτου, όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα και από τότε είμαστε μαζί. Το δαχτυλίδι αυτό δεν είναι πρόταση γάμου, το έλαβα ως δώρο τον περασμένο Μάιο, όταν κλείσαμε μαζί έξι μήνες», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε για τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων: «Το έκανα πριν από πάρα πολλά χρόνια, όταν ήμουν 30 ετών και ήμουν από τις πρώτες που μίλησαν ανοιχτά εδώ στην Ελλάδα και χάρηκα που είδα και την Κατερίνα Καινούργιου να μιλά γι’ αυτό, τιμή της», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Μάγδα Τσέγκου: «Από την τηλεόραση “κληρονόμησα” ένα αυτοάνοσο»

Τέλος, η Μάγδα Τσέγκου μίλησε για το αυτοάνοσο που απέκτησε από το πολύ πρωινό ξύπνημα: «Ακούω χρόνια ότι ο Αυτιάς και ο Παπαδάκης θα φύγουν από την τηλεόραση και δεν φεύγουν ποτέ.  Το πρωινό ξύπνημα από τις 3 τα ξημερώματα μου έβγαλε ένα αυτοάνοσο, τη νευραλγία τριδύμου, η οποία πραγματικά με κατέστρεψε.

Σε χτυπάει ρεύμα στο κεφάλι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μένεις ακίνητος, πονάει φρικτά αυτό το πράγμα. Εγώ αυτό το είχα όσο ήμουν στον αέρα με τον Γιώργο Αυτιά», περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Read More

And More