Μάγκυ Ταμπακάκη: Τα σοκαριστικά μηνύματα για το παιδί της στο διαδίκτυο, όταν συμμετείχε στο MasterChef

Τη Μάγκυ Ταμπακάκη θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, στην εκπομπή που θα παρουσιάζει η Βάσω Λασκαράκη. Η πρώην παίκτρια μίλησε στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και στη Super Κατερίνα.

«Η εκπομπή δε θα λέγεται Dot, από όσο γνωρίζω θα λέγεται “Break”. Απ΄ ότι έχω καταλάβει θα είναι άλλο concept, θα είναι μια φορά την εβδομάδα. Μου φάνηκε ωραίο που θα γνωρίσω τη Βάσω Λασκαράκη γιατί δεν τη γνωρίζω. Δε βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε» είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Επίσης, η Μάγκυ Ταμπακάκη αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το ριάλιτι μαγειρικής καθώς και τα σοκαριστικά μηνύματα που λάμβανε για το παιδί της.

«Μιλώντας με φίλους και αναλογιζόμενη τι πέρασα μετά το Masterchef, από μηνύματα, bullying, κακές συμπεριφορές, όλα αυτά, λέω ότι ευτυχώς είμαι δυνατή σαν άνθρωπος και τα αντιμετώπισα χωρίς να μου αφήσουν κουσούρια και χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η τηλεόραση και η έκθεση γενικότερα.

Ασχολούνταν οι περισσότεροι με το θέμα του παιδιού. Θυμάμαι ότι μια γυναίκα μου είχε γράψει ότι θα ήταν καλύτερο να ήμουν στείρα, να μην είχα κάνει ποτέ παιδί, παρά να φτάσω στο σημείο να μπω στο MasterChef και να αφήσω το παιδί μου στον πατέρα του. Πάντα στεναχωριέσαι. Κάποιες φορές σου βγαίνει και σε θυμό όλο αυτό, απάνταγα κάποιες φορές γιατί δε μπορούσα να το κρατήσω άλλο μέσα μου. Άλλες φορές στεναχωριόμουν. Υπήρχε περίοδος που δε μπορούσα να κυκλοφορήσω. Υπήρχε μεγάλος φόβος τότε. Πάτησα βέβαια γερά στα πόδια μου γιατί ήμουν και μεγαλύτερη σε ηλικία…» είπε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Read More

And More