Μάγκυ Χαραλαμπίδου για Γιώργο Πολυχρονίου: «Συνεχίζει να είναι μεγάλη αγάπη της ζωής μου»

Στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes έκανε τις νέες της δηλώσεις η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία μίλησε για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση, όταν βρέθηκε δίπλα στον Γιώργο Πολυχρονίου και στον «Τροχό της τύχης».

«Ο Γιώργος Πολυχρονίου είναι ο μέντοράς μου. Πολύ μεγάλη αγάπη της ζωής μου. Συνεχίζει να είναι μεγάλη αγάπη της ζωής μου και πολύ καλός φίλος πια. Τον αγαπώ γιατί έχω ζήσει πολλές όμορφες στιγμές μαζί του κι έχω μόνο καλό λόγο να πω», είπε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου για τις σχέσεις της με τον παρουσιαστή.

Για την επιτυχία που εξακολουθεί να κάνει ο «Τροχός της τύχης» σήμερα μέσα από το Star και παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου σχολίασε:

«Είναι εξαιρετικός ο Πέτρος Πολυχρονίδης, τον πάω, είναι πολύ φίλος. Εντάξει, ο Γιώργος Πολυχρονίου είναι εγγύηση. Μετριούνται στα δάχτυλα κι είναι από τους καλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

Το λέω και τέλος. Δεν υπαινίσσομαι ότι δεν είναι το άλλο παιδί προς Θεού, αλλά είναι από τους καλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς», ανέφερε για τον Γιώργο Πολυχρονίου η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Read More

And More