Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Δεν θες να ανοίξει το metoo στον χώρο της δημοσιογραφίας – Πρέπει να λέγονται τη στιγμή που γίνονται»

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time για την φετινή της πρώτη εμπειρία στην τηλεόραση, αλλά και για το εάν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το μέλλον της συνεργασίας της με το Open. 

Η γνωστή δημοσιογράφος με αφορμή τα σχόλια και τις αντιδράσεις για την αμφισβήτηση στα νούμερα τηλεθέασης: «Θα ήθελα να υπάρξει μια έρευνα γιατί είμαι σε μία πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά πραγματικά μου κάνει εντύπωση, πώς μια εκπομπή μια μέρα έχει διψήφια, την άλλη μονοψήφια και πώς ανεβοκατεβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα, δεν έχω καταλάβει», είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Σε άλλο μέρος των δηλώσεών της, η Μαίρη Αυγερινοπούλου ανέφερε: «Δεν θες να ανοίξει ένα Me too στον χώρο της δημοσιογραφίας, άστο. Σε όλους του χώρους συμβαίνουν πράγματα. Είτε λέγεται τραγούδι, είτε λέγεται θέατρο, είτε λέγεται δημοσιογραφία. Το θέμα είναι τα πράγματα να λέγονται τη στιγμή που γίνονται. Βρίσκεις το κουράγιο την στιγμή που κάτι σε ενοχλεί να πηγαίνεις να το λες, να το ξεκαθαρίζεις και να καθαρίζει το τοπίο».

Τέλος, η Μαίρη Αυγερινοπούλου ρωτήθηκε για την συνεργασία της με την Ελένη Τσολάκη και απάντησε: «Είμαι τόσο φρέσκο πρόσωπο στην τηλεόραση που ούτε ξέρω πότε συζητάνε, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που μου συμβαίνει φέτος», είπε η δημοσιογράφος για το μέλλον της στο Open. 

Read More

And More