Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για την ατάκα «μωρό μου» του Ίαν Στρατή στο Rouk Zouk

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου το μιούσικαλ Hair με τη Μαίρη Συνατσάκη να συνεργάζεται επί σκηνής με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

Το ζευγάρι μερικές ώρες πριν έκανε κοινή εμφάνιση στο Rouk Zouk Special όπου και συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι του ANT1 για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Ίαν Στρατής… στριμώχτηκε αρκετά από τις περιγραφές της Μαίρης Συνατσάκη, αδυνατώντας να βρει την πρώτη λέξη του παιχνιδιού η οποία ήταν η λέξη «Φασολάδα». Πάνω στο άγχος και την πίεση του χρόνου, ο τραγουδιστής παραλίγο να αποκαλέσει μωρό μου τη σύντροφό του, Μαίρη δαγκώνοντας τα χείλη του. 

Δες εδώ το σχετικό απόσπασμα: 

Η Μαίρη Συνατσάκη αμέσως μετά το τέλος της θεατρικής της πρεμιέρας ρωτήθηκε για τον Ίαν Στρατή αλλά και για το εάν αποκαλούν ο ένας τον άλλο «μωρό μου».

«Τώρα που κάνω θέατρο με καλούν στην τηλεόραση και παίζω Rouk Zouk. Το υποκοριστικό δεν είναι μωρό μου. Δε θα πω πως είναι. Απλά ήμασταν πολύ στρεσαρισμένοι και αγχωμένοι και μας βγήκαν οικειότητες στο Rouk Zouk. Όλα είναι πολύ καλά»., ξεκαθάρισε στις τηλεοπτικές κάμερες η Μαίρη Συνατσάκη.

Τι δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη για τον Τάσο Ξιαρχό μετά τις τελευταίες εξελίξεις; Δείτε παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις της:

Read More

And More