Μαίρη Συνατσάκη: Αποκαλύπτει πώς αντέδρασε στο σχόλιο του Ηλία Ψινάκη προς τον Ίαν Στρατή στο J2US

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να ρωτήσει την παρουσιάστρια αν ένιωσε άβολα με το σκηνικό με τον Ηλία Ψινάκη στο J2US, δίνοντας τη δική της απάντηση.

«Το έβλεπα στο Web Tv και είχε χρονοκαθυστέρηση. Και ξεκινάει η πρώτη ατάκα του Ηλία Ψινάκη “Δεν σας συμπαθούσα λόγω της γυναίκας σας” και χτυπάει το τηλέφωνο από τον Ίαν και μου λέει “Το είδες;”. Και του λέω το βλέπω τούτη τη στιγμή» απάντησε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Το θεωρώ άδικο για εκείνον, δηλαδή πραγματικά τον βλέπω, τον θαυμάζω, χαίρομαι που υπάρχει αυτό το show και μπορούν να δουν κι άλλοι άνθρωποι τι κάνει, πόσα πράγματα έχει, το ταλέντο του. Το θεώρησα λάθος στιγμή και λάθος χώρο και όλο λάθος να αναφερθούν σε μένα. Επίσης δεν μου αρέσει το “ο κύριος της κυρίας”. Όπως δεν μου αρέσει να μιλάνε για μια γυναίκα, ως προέκταση ενός άνδρα, αντίστοιχα το ίδιο και για τον άνδρα. Τι παλαιολιθικό στερεοτυπικό είναι αυτό» απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164