Μαίρη Συνατσάκη για γάμο – βάφτιση: «Δε ξέρω αν θα πραγματοποιήσουμε τις κοινωνικές εκδηλώσεις με τον Ίαν Στρατή»

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη αποκάλυψε πως ο σύντροφός της Ίαν Στρατής δεν έχει άγχος για το παιδί τους που θα έρθει στον κόσμο. Ακόμα, είπε δεν έχουν κάνει ακόμα καμία προετοιμασία για το παιδικό δωμάτιο.

«Ο Ίαν μου έχει πει χαρακτηριστικά “έχεις άγχος εσύ και για τους δυο μας οπότε εγώ θα είμαι πιο χαλαρός”. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι θα είμαι τρομερά ατελής και θα χρειάζομαι βοήθεια και να μη φοβάμαι να τη ζητήσω. Δεν έχουμε κάνει τίποτα για το δωμάτιο του μωρού. Το πάμε πολύ διακριτικά και εγώ δεν ήθελα να το πω πολύ σύντομα, δεν αγόρασα τα πρώτα πραγματάκια μέχρι να κλείσω τον έκτο μήνα.» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σε άλλο σημείο, όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύουν να κάνουν γάμο και βάπτιση μαζί αλλά και για το πως θέλει να μεγαλώσει το μωρή της, η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Τις κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμος – βάπτιση) δε ξέρω πως και αν θα τις πραγματοποιήσουμε. Με πέτυχε και η εγκυμοσύνη σε πολύ βαρύ κλίμα, από τη μια είχαμε τον πόλεμο που τα πράγματα δεν έχουν σταματήσει… Με επηρεάζουν αυτά τα κοινωνικά θέματα πάρα πολύ αλλά σκέφτομαι ότι θέλω να μεγαλώνουμε όσο μπορούμε πιο ανεξάρτητα άτομα και παιδιά που θα πηγαίνει καλύτερα ο κόσμος».

Read More

And More