Μαίρη Συνατσάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση βαριόταν λίγο, επειδή τον ξέρω και προσωπικά»

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στο Podcast της Zoe Pre στο Youtube για την τηλεοπτική της καριέρα, τη μητρότητα αλλά και την πολιτική ορθότητα. Η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας απάντησε και στο… ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τις εκπομπές στο Youtube.

«Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει. Βλέπεις τους ανθρώπους της τηλεόρασης που προσπαθούν να κρατήσουν ένα άλλο όριο ευτυχώς. Δεν λέγονται τα ίδια πράγματα που λέγονταν πριν από 5 χρόνια στην τηλεόραση. Εγώ στην τηλεόραση υπήρξα εκείνη τη δεκαετία των 20-30. Ως επί το πλείστον ήμουν ένα νεαρό κορίτσι που ήθελε να ικανοποιήσει τον εκάστοτε εργοδότη που μας είχε δώσει μία θέση. Με αφορούσε να κρατήσω τις οδηγίες που μου είχαν δοθεί.

Κανένας δεν ήταν με ένα μαστίγιο στην πλάτη, απλά υπήρχαν συγκεκριμένες συντεταγμένες. Νομίζω ότι παρεξηγήθηκε ο λόγος μου ότι η τηλεόραση δεν είναι αυθόρμητη. Εγώ μιλώ για ένα τότε. Είχα καλούς αρχισυντάκτες, που έδιναν βέβαια γραμμή στο γραφείο. Δεν ήταν στο αυτό μου να μου λένε μίλα» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν πήγα να κάνω τηλεοπτική εκπομπή στο Youtube. Προσπαθούσα να το κάνω όσο μπορώ περισσότερο με τους όρους της Youtube κοινότητας. Ήξερα ότι είμαι outsider σε αυτό. Ήθελα να το κάνω στα αλήθεια» αναφέρει η Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν χάνονται δουλειές από το διαδίκτυο. Το vlog θα το γυρίσω μόνη μου, ενώ στο podcast έχουμε άνθρωπο που κάνει ήχο, άνθρωπο που κάνει κάμερα, που κάνει μοντάζ. Προφανώς δεν στοιχίζει όσο μια τηλεοπτική εκπομπή. Είναι μια άλλη πλατφόρμα, ένας άλλος τρόπος. Ξέρεις τι πιστεύω για τον Γιώργο; Επειδή τον ξέρω προσωπικά και έχω δουλέψει μαζί του. Νομίζω σε αυτή τη φάση βαριόταν λίγο. Και κάτι μέσα του είπε… «ε δεν μου αρέσει». Πιστεύω ότι του φαινόταν βαρετό το θέμα και το κεφάλι του στρόφαρε με έναν τρόπο λίγο πιο πιπεράτο. Δεν θα κάνει κάποιος podcast επειδή είπε ο Λιάγκας ότι δεν του αρέσουν; » τόνισε η πρώην παρουσιάστρια.

Δες το απόσπασμα μετά το 33:00:

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα podcasts και δεν κάνουμε κανονικές εκπομπές. Το podcast υποτίθεται είναι ένα ραδιόφωνο που κάνεις μια συνέντευξη και προβάλλεται. Από τη στιγμή που στο podcast μπήκαν φώτα, μακιγιάζ, κάμερα και σκηνικό, δεν καταλαβαίνω γιατί το ραδιόφωνο το βαφτίσαμε podcast και το podcast μαζί με το ραδιόφωνο το κάναμε τηλεόραση. Για να έχουμε να λέμε ότι είμαστε μοντέρνοι; Χάνονται εργατικά χέρια, κάμερες, επαγγελματικό μακιγιάζ κλπ… Αν θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση, να δουλέψουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης για να γίνει μια σωστή εκπομπή. Η γιαλατζί τηλεόραση που την βαφτίσαμε podcast είναι φτηνιάρικο και για μένα κοροϊδεύουμε τον κόσμο».

Read More

And More