Μαίρη Συνατσάκη για τις αντιδράσεις στο βίντεο της: «Με έκριναν για κάτι που δεν είπα ποτέ, κατάλαβαν ότι εγώ δεν θέλω να υπάρχουν φύλα»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου η Μαίρη Συνατσάκη. Η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσε το νέο βίντεο της στο Youtube που μιλούσε για την πατριαρχεία. 

«Με βρίσκεις και σε δύσκολη εβδομάδα. Κάθε φορά που ανεβάζω κάτι στα social media που έχει έτσι ένα πιο κοινωνικό περιεχόμενο περνάω ακριβώς τον ίδιο κύκλο μέσα μου εσωτερικά. Ανεβάζω κάτι και παρεξηγείται πάντα. Την τρίτη μέρα θα πω γιατί το κάνω; Γιατί δεν κάνω μόνο giveaway. Είναι ένας τέτοιος κύκλος και μετά λέω ξέρω γιατί το κάνω, δεν με νοιάζει. Την επόμενη φορά θα πάρω κάτι από την κριτική που μου ήρθε. Μπορώ να γίνω πιο επεξηγηματική; Αυτή την εβδομάδα με έκριναν για κάτι που δεν είπα ποτέ.

Οι τίτλοι που έλεγαν ότι στα βρεφικά ρουχαλάκια μου έκανε εντύπωση που υπάρχουν κοριτσίστικα και αγορίστικα, ήταν ένα από τα πράγματα που ανέφερα, ξεκινώντας πάντα με το κομμάτι της βίας που έρχεται απέναντι στις γυναίκες. Οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι εγώ είπα ότι δεν θέλω να υπάρχουν φύλα. Ότι δεν θέλω να υπάρχουν άνδρες και γυναίκες και να είμαστε όλοι ουδέτερα. Αυτό δεν κατάλαβα πως βγήκε ως συμπέρασμα. Ως τι να το πω; Με ποια ιδιότητα; Με ενοχλεί που είναι σαν να παίρνουν τον προβολέα από αυτό που ουσιαστικά λέω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορούμε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να γίνουμε ισότιμοι; Δεν μισώ κανέναν, δεν μισώ το αντρικό φύλο» τόνισε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Το να με βάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να εστιάζουν σε αυτό και να με βρίζουν χυδαία είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει, αλλά εγώ δεν λέω αυτό, και θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω» συμπλήρωσε η Youtuber.

Διάβασε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: «Ο μπαμπάς της κόρης μου είναι φεμινιστής, το καλύτερο παράδειγμα που θα μπορούσα να της δώσω»

Read More

And More