Μαίρη Συνατσάκη: Η περίοδος που είχε «χαθεί» με τη δίδυμη αδελφή της, Αλίκη – «Το θέλαμε και οι δυο»

Όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζουμε τη Μαίρη Συνατσάκη, εκείνο που ξέρουμε είναι το πόσο στενή είναι η σχέση με τη δίδυμη αδελφή της, Αλίκη Συνατσάκη.

Οι δυο τους συνεργάζονται στις διάφορες επιχειρήσεις που εμπλέκεται η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ η Αλίκη βοηθά την αδελφή της και σε κάθε της μετακόμιση αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τη μικρή Ολίβια. Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Όπως αποκάλυψε η Αλίκη Συνατσάκη στη διαδικτυακή εκπομπή της Άννας Μαρίας Βέλλη, όπου βρέθηκε καλεσμένη, μετά το σχολείο αποφάσισαν να πάρουν απόσταση η μια από την άλλη.

«Με τη Μαίρη είμαστε δίδυμες. Είναι δύσκολο. Από το Λύκειο και μετά που αποχωριστήκαμε και από το σχολείο, που αναγκαστικά ήμασταν μαζί -τώρα τα δίδυμα τα βάζουν σε διαφορετικά τμήματα επίτηδες- και οι δυο προσπαθήσαμε να ξεχωρίσουμε. Το θέλαμε και οι δυο. Κάναμε διαφορετικές παρέες, ακολούθησε η κάθεμιά το επάγγελμά της, σταματήσαμε να μένουμε μαζί και εκεί, περάσαμε ένα διάστημα που χαθήκαμε τελείως.

Από το 2008 μέχρι το 2016 είχαμε κάπως χαθεί. Μιλάγαμε, όχι καθημερινά όμως. Πάντα διαχειριζόμουν όλα της τα οικονομικά λόγω της δουλειάς μου στην τράπεζα τότε. Μιλούσαμε πάρα πολύ στο τέλος του μήνα, και κάποιες φορές μέσα στο μήνα, αλλά δε κάναμε παρέα, δε θα ερχόταν εκείνη με τους φίλους μου, ούτε εγώ με τους δικούς της» αποκάλυψε η Αλίκη Συνατσάκη.

«Βρεθήκαμε έχοντας πάρει την απόστασή μας. Δεν έγινε ποτέ κάποιος τσακωμός, ούτε έγινε επίτηδες αυτή η απομάκρυνση. Τώρα, μετά από χρόνια συνειδητοποιώ ότι μόνο στην τράπεζα με ενοχλούσε να με αποκαλούν “η αδελφή της Μαίρης Συνατσάκη”… Αυτό το πράγμα το έχω λύσει χρόνια πίσω. Είναι πολλά και τα χρόνια που είναι η Μαίρη αναγνωρίσιμη. Επειδή είναι όμως και το επίθετο τέτοιο που μένει, το χειρότερό μου ήταν όταν μας βάλανε στην τράπεζα τα ταμπελάκια με το όνομα, με ρωτάγανε συνέχεια όλοι αν είμαι η αδελφή της Μαίρης.

Μέχρι τότε, επειδή πέρναγε πολύς κόσμος, μπορεί κάποιος να με ρώταγε, “Εσύ αυτή τη Συνατσάκη τη συμπαθείς;” – γιατί δε ξέρανε και μπορεί κάτι να είχαν δει – απαντούσα ότι μου ερχόταν, αυτό ήταν το καλύτερό μου. Όταν είχα μεγάλη περιέργεια να μάθω, έλεγα, “όχι καλέ, ούτε καν” για να νιώθουν πιο άνετα να πουν την κακία τους… Μου έχει τύχει να μου την κράξουν σε παρέα που δεν ήξεραν ότι είμαστε αδελφές. Δεν αντέδρασα. Τι να κάνω;» είπε σε άλλο σημείο η δίδυμη αδελφή της Μαίρης Συνατσάκη.

Τέλος, η Αλίκη Συνατσάκη εξήγησε πως δεν ένιωσε να βρίσκεται ποτέ στη σκιά της γιατί ποτέ δεν την ενδιέφερε να γίνει influencer.

Εγώ πάντα είχα τη ζωή μου, μπορεί να κάναμε ένα στορι με τη Μαίρη, αλλά πάντα είχα τη ζωή μου, Προφανώς αν κάποιος με αναγνωρίσει έξω, είναι εξαιτίας της Μαίρης… Εκεί που κατάλαβα τι παίζει και είπα ότι δεν το αντέχω, ήταν όταν έκανε η Μαίρη εκείνο το βίντεο, “Είμαι γκέι, Αλβανίδα, πρόσφυγας”, που έγινε χαμός…

Με επηρέασε γιατί η αδελφή μου βαλλόταν από παντού, φοβόταν να βγει από το σπίτι… Μια τρέλα. Και η Μαίρη μέχρι τότε δεν είχε δεχτεί hate…εκεί είναι που είπα ότι πρέπει να μη σε νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια… Δεν ένιωσα ποτέ να ζω στη σκιά της Μαίρης» είπε.

Read More

And More