Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της που έστειλε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Είναι πανέμορφη»

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Μαίρη Συνατσάκη νωρίς το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της έστειλε τις ευχές της στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή για τον ερχομό της κόρης τους, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αφού σε επικοινωνία με την αδελφή της Μαίρης  έλαβε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

«Είναι στο πλευρό της η αδελφή της η Αλίκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί που θα είναι η νονά του μωρού και μου έστειλε και φωτογραφία, προφανώς και δεν μπορώ να σας τη δείξω, αυτό συμφωνήσαμε όμως και με την Αλίκη είναι ότι είναι η πιο όμορφη Μαίρη που έχουμε δει. Είναι πανέμορφη στη φωτογραφία που μας έστειλε, αγκαλιά με το μωρό και οι τρεις και είναι συνέχεια αγκαλιά από το πρωί και ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη με την κορούλα τους», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και συμπλήρωσε: «Το χαίρεται απίστευτα, η Μαίρη πάντα πηγαίνει όπως την πάει η ζωή. Δεν είχε ποτέ το άγχος, αλλά από τη στιγμή που της ήρθε όλο αυτό με τον Ίαν είναι τρομερά ήρεμη και ευτυχισμένη», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Να τους ζήσει να είναι ευτυχισμένοι, υγιέστατοι και ευτυχισμένοι και οι τρεις τους», ήταν οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη.

Read More

And More