Μαίρη Συνατσάκη: «Η τηλεόραση δεν μου επέτρεπε να είμαι ο εαυτός μου, ήταν φρικτή η δεκαετία των 20-30»

Για την τηλεοπτική της εμπειρία μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη σε podcast βίντεο που ανήρτησε στο δικό της κανάλι στο Youtube.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε και στο λόγο που άρχισε να απομακρύνεται και να δημιουργεί δικά της πράγματα.

«Απελευθερώθηκα όταν έφυγα από την τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν μου επέτρεπε να είμαι ο εαυτός μου. Και ποιος ήταν ο εαυτός μου; Δεν ήξερα! Ξεκίνησα πολύ νωρίς την τηλεόραση, ήμουν 19 χρονών, οπότε υπάρχει ένα μπλέξιμο εκεί, η Μαίρη εκείνων των ετών δεν αναγνωρίζω ποια είναι ακριβώς. Αυτή είναι η φρικτή δεκαετία των 20-30 που ήμουν στην τηλεόραση, που δεν ήξερα πού μου πάνε τα τέσσερα, ήταν όλα πολύ μπλεγμένα στο κεφάλι μου», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Και συνέχισε: «Πρέπει να ικανοποιήσεις και κάποιους ανθρώπους στην τηλεόραση, με μια συγκεκριμένη εικόνα, γιατί αυτοί σου δίνουν δουλειά, πράγμα που με εκνεύριζε πάρα πολύ. Και γι’ αυτό άρχισα να ασχολούμαι με τα δικά μου πράγματα, για να είμαι κύριος του εαυτού μου».

«Τα τελευταία 7-8 χρόνια με έχουν βοηθήσει να καταλάβω ποια είμαι, οπότε είμαι πιο ελεύθερη, αλλά η τηλεόραση σίγουρα δεν είναι ένας τόπος που σε αφήνει να ελευθερωθείς», κατέληξε Μαίρη Συνατσάκη.

Read More

And More