Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Οι λεπτομέρειες του τοκετού και η συγκίνηση του ζευγαριού για το νεογέννητο

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το πρωί της Δευτέρας 5/12 η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής.

Το ζευγάρι που μετρά δυο χρόνια κοινής πορείας, είδε σήμερα το πρωί τον έρωτά του να επισφραγίζεται με τον πιο όμορφο τρόπο. Αυτόν της γέννησης του πρώτου τους παιδιού.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Πρωινό, με τον γιατρό της Μαίρης Συνατσάκη, κ. Θάνο Παράσχο να αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες αλλά και το φύλο του μωρού το οποίο τόσους μήνες το ζευγάρι κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Πήγαν όλα τέλεια! Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Η Μαίρη δεν κοιμήθηκε ποτέ γιατί της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, το είδε το μωρό.

Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Όλα είναι φυσιολογικά. Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη. Ο Ίαν Στρατής συγκινήθηκε πάρα πολύ, περισσότερο εκείνος από τη Μαίρη. Στη Μαίρη δώσαμε το μωρό αμέσως. Οι πρώτες στιγμές είναι ιδιαίτερα χαρούμενες. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα μάτια της Μαίρης» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μαιευτήρας.

Read More

And More