Μαίρη Χρονοπούλου: Ο Νίκος Κοκλώνης την αποχαιρέτησε στην έναρξη του 2ου live του Fame Story

Στην θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου.

Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου έπεσε από τα σκαλοπάτια του σπιτιού της στην Παιανία με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και όλοι από εκεί και έπειτα να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ της Παρασκευής 6/10 στην έναρξη του Fame Story, θέλησε να αφιερώσει λίγα λεπτά για να αποχαιρετήσει την σπουδαία ηθοποιό, λέγοντας: «Πριν ξεκινήσουμε δεν μπορώ να μην αναφερθώ στη μεγάλη απώλεια της ημέρας. Μία μεγάλη κυρία της υποκριτικής και του τραγουδιού έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ένα λαμπερό αστέρι, η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε στα 90 της χρόνια, αλλά η εικόνα, το ταλέντο, και η φωνή της θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας.

Ήταν εκρηκτική, έζησε μία θυελλώδη ζωή και ερμήνευσε μοναδικά εμβληματικά τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου. Σε κάθε της εμφάνιση μαγνήτιζε το κοινό. Ήταν ίσως η τελευταία μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Σας υπόσχομαι ότι στο επόμενο live οι σπουδαστές μας θα τραγουδήσουν μία γνωστή της επιτυχία».

Μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι την επόμενη Παρασκευή όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα τραγουδήσουν ένα τραγούδι που ταυτίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή της.

Read More

And More