Μαίρη Χρονοπούλου: Συναγερμός στο σπίτι της στην Παιανία – Απόπειρα διάρρηξης 20 μέρες μετά τον θάνατό της

Συναγερμός τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, εκεί όπου έφτασαν άμεσα άνδρες της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για διάρρηξη.

Όπως μετέδωσε η Νάντια Αλεξίου στην εκπομπή Super Κατερίνα στο σημείο μετέβησαν δύο αστυνομικοί που ήταν σε βραδινή περιπολία για να δουν τον χώρο, ωστόσο δεν παρατήρησαν κάποια παραβίαση – διάρρηξη και απώλεια αντικειμένων, 

«Ο φίλος και δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της είχε καταθέσει αίτημα σφράγισης του σπιτιού προκειμένου να καταγραφεί η περιουσία της και στα αντικείμενα μέσα στον χώρο, στο ενδεχόμενο να αφαιρέσουν ή να κλέψουν κάποιοι τα αντικείμενα της ηθοποιού», ανέφερε η δημοσιογράφος του Alpha.

Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας: «Δεν υπάρχει διάρρηξη, δεν υπάρχει τίποτα. Πήγε περιπολικό της αστυνομίας μετά από κλίση της εταιρίας η οποία έχει αναλάβει την ασφάλεια του σπιτιού, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα. “Ουδείς, ουδέν, ουδέποτε”, γράφει η ανακοίνωση της αστυνομίας», ανέφερε ο χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Read More

And More