Στο T-live

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι απαντά η οικιακή βοηθός που τη βρήκε πεσμένη στο πάτωμα – Γιατί της έβγαλε το νυχτικό και το πέταξε

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με το ατύχημα που είχε η Μαίρη Χρονοπούλου μέσα στο σπίτι της στην Παιανία. Η ηθοποιός έπεσε από τα σκαλοπάτια της οικίας της, βρέθηκε μετά από κάποιες ώρες από την οικιακή της βοηθό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέντε ημέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου, Νίνο, μίλησε στην Έφη Κουλοχέρη και στο T-live για τις στιγμές μετά το ατύχημα, απαντώντας και στο ερώτημα: γιατί αναγκάστηκε να κόψει μέρους του ματωμένου νυχτικού της ηθοποιού.

«Ήρθα σπίτι… Είχα ρεπό δηλαδή την Κυριακή και ήμουν έξω και το απόγευμα έπαιρνα τηλέφωνο, δεν μου απαντούσε και λέω κάτι… «δεν είναι καλά»… Ανησύχησα και ήρθα μια ώρα πιο νωρίς στο σπίτι. Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω «κυρία Μαίρη, κυρία Μαίρη»… την είδα ότι είχε πέσει στο σαλόνι και ήταν ακίνητη. Αμέσως δεν κάλεσα ασθενοφόρο επειδή η διεύθυνση είναι αλλιώς… άλλο γράφει, άλλο είναι και είναι δύσκολο να έρθει… και το κάλεσε ο κύριος Θωμάς, φίλος που μένει εδώ κοντά και ήρθε σε πέντε λεπτά. Η κυρία Μαίρη ήταν βρεγμένη, πώς να σου πω… και έκοψα από πίσω με ψαλίδι… Δεν το είχα βγάλει τελείως. Όσο μπορούσα το τράβηξα και έβαλα το πάπλωμα. Και όταν ήρθα το ασθενοφόρο με την κυρία και τον κύριο, αυτοί τράβηξαν το υπόλοιπο νυχτικό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Νίνο στον Alpha.

Από το πρωί της Πέμπτης έχουν ξεκινήσει εργασίες καθαρισμού στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρως Κανελλάκη στο T-live.

Αποκλειστικές εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού της στην Παιανία όπου έζησε παραμυθένιες στιγμές, στο παρελθόν, η μεγάλη ηθοποιός κατέγραψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης ο οποίος υπήρξε φίλος της, είχε βρεθεί στο σπίτι της, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και η Μαίρη Χρονοπούλου είχε μοιραστεί μαζί του σκέψεις και συναισθήματα.

Το σπίτι της στην Παιανία η ηθοποιός επέλεξε να το χαρίσει στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είναι ένα μεγάλο σπίτι το οποίο η ίδια οραματίστηκε και δημιούργησε σε ένα χώρο που την έκανε να αισθάνεται ασφαλής και ευτυχισμένη.

Αναπόσπαστο κομμάτι του σπιτιού είναι το κτήμα της , μία έκταση 9 στρεμμάτων εκεί όπου είχε βάλει το μεράκι της και είχε δημιουργήσει τον κήπο της, όπου υποδεχόταν τους καλεσμένους της τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι φοίνικες και η πισίνα τραβούσαν τα βλέμματα των επισκεπτών, ενώ η Μαίρη Χρονοπούλου, ως τέλεια οικοδέσποινα εκεί οργάνωνε όμορφες βραδιές για τους φίλους της που ήταν οι δικοί της άνθρωποι, η οικογένεια που δεν είχε.

Read More

And More