Μαίρη Χρονοπούλου: «Υποπτευόμαστε ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια» λέει ο δικηγόρος της

Ερωτηματικά φαίνεται πως υπάρχουν γύρω από τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου και γι’ αυτό του διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκαταρκτική εξέταση ύστερα από αίτημα του δικηγόρου της, Δημήτρη Χατζημιχάλη.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της αείμνηστης ηθοποιού, εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης 28/2 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και προχώρησε σε μερικές διευκρινίσεις γύρω από το θέμα.

«Εμείς, οι φίλοι της Μαίρης στεναχωρηθήκαμε και συγκλονιστήκαμε από τον ξαφνικό θάνατό της και οι συνθήκες του τραυματισμού και μετά του θανάτου δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που χτύπησε και το πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση, απλώς έχει χορηγηθεί το πιστοποιητικό αποτέφρωσης για να μπορέσει να γίνει.

Τώρα ολοκληρώθηκε μια προκαταρκτική που έγινε από το αστυνομικό τμήμα της Παιανίας, όπου εξετάστηκαν και η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της, που ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που τη βρήκαν. Δε βρήκαμε ακόμα ποιο είναι το ασθενοφόρο που τη μετέφερε, ώστε να βρούμε και τους τραυματιοφορείς» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου λέγοντας πως η δικογραφία έχει χρεωθεί πλέον σε εισαγγελέα που θα διατάξει περεταίρω έρευνα.

«Λείπουν χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι της» ανέφερε σε άλλο σημείο ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου.

Ακόμη, ο κύριος Δημήτρης Χατζημιχάλης είπε, «Υποπτευόμαστε ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια…»

Read More

And More