Μάκης Δελαπόρτας για Τέρη Χρυσό: «Δεν μου αναφέρθηκε ποτέ το όνομά του» – Η απάντηση «καρφί» του τραγουδιστή

Στο Καλοκαίρι Yes φιλοξενήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας, και μεταξύ άλλων, μίλησε για το μουσείο του ελληνικού κινηματογράφου και την πικρία του Τέρη Χρυσού σχετικά με την απουσία του από την τιμητική βραδιά για τον Γιώργο Οικονομίδη.

«Με στενοχώρησαν γιατί την πορεία μου την ξέρετε. Εγώ είμαι καθαρός στον κόσμο και σε εσάς. Δεν κρύβομαι και δεν είναι κάτι άλλο από αυτό που βλέπετε. Στη διαδρομή μου όλα αυτά τα χρόνια ξέρετε πόσο έχω αγαπήσει αυτή τη γενιά των παλιών τραγουδιστών, που εγώ δεν πρόλαβα αλλά τους κουβαλούσα μέσα μου μέσα από τα τραγούδια τους» είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας και πρόσθεσε:

«Καταλαβαίνετε πως όλους τους αγαπώ, τους εκτιμώ και μακάρι να μπορούσαν να ήταν όλοι σε αυτήν τη βραδιά. Η επιλογή δεν ήταν δική μου, ήταν και των δυο και της παραγωγής και έγινε βάσει ρεπερτορίου. Σε αυτήν τη βραδιά πρέπει να καλύψουμε όλο το ρεπερτόριο του Οικονομίδη. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει κι άλλη βραδιά για να είναι κι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που έμειναν απ’ έξω».

«Ποιος αμφισβητεί την αξία τους; Για όνομα του Θεού. Δεν υπήρχαν σοβαροί λόγοι, δεν γινόταν να είναι όλοι. Έγινε μία επιλογή γιατί έχουν μπει και νέοι άνθρωποι. Κρίμα ενώ τον Τέρη τον έχω βάλει και σε άλλες παραστάσεις μου κι ήταν εξαιρετικός, τον αγαπώ, τον θαυμάζω και μακάρι να ήταν. Όμως, δεν μου αναφέρθηκε ποτέ το όνομά του για να πω “α δεν τον θέλω”. Δεν θα πω για κανένα δεν τον θέλω» είπε επίσης ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το 6ο λεπτό…

Η απάντηση του Τέρη Χρυσού

 

Λίγη ώρα μετά την εμφάνιση του Μάκη Δελαπόρτα στο Open, ο Τέρης Χρυσός προχώρησε σε μία ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ειδικότερα, ο Τέρης Χρυσός έγραψε: «Είπε ο κύριος Δελαπόρτας στην πρωινή εκπομπή του Open για μένα, τον Τέρη Χρυσό, ότι δυστυχώς δεν με ζήτησε κανένας από τον κύριο Δελαπόρτα. Δηλαδή εγώ περίμενα να με ζητήσουν τόσα χρόνια από τον κύριο Δελαπόρτα. Όλη μου η καριέρα εξαρτώταν από τον κύριο Δελαπόρτα και με ζητούσαν από αυτόν. Και τι είναι ο κύριος Δελαπόρτας για να μην με ζητήσουν από αυτόν; Είναι ένας μεγάλος in Paris αλλιώς adventus παραγωγός που έχει γράψει πέντε βιβλία και έχει παίξει δεύτερους και τρίτους ρόλους! Αυτό είναι. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τα υπέροχά του λόγια λοιπόν και τα συμπεράσματα είναι δικά σας».

 

Read More

And More