Μάκης Δελαπόρτας: «Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έχει συγγενείς α’ βαθμού, θα βγει δελτίο Τύπου για το τελευταίο αντίο»

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη Μαίρη Χρονοπούλου, τη «γυναίκα του γλεντιού», τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου.

Όπως είπε ο ηθοποιός και συγγραφέας, πολύ σύντομα θα βγει μία ανακοίνωση αναφορικά με το που και πώς ο κόσμος θα μπορέσει να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Ο Μάκης Δελαπόρτας είπε για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Είναι γνωστό πως η σχέση μας ήταν πολλά χρόνια, ήταν σχέση αγάπης, αλληλοεκτίμησης… Περάσαμε πάρα πολλές στιγμές. Τη γνωρίζω από 17 ετών. Η σχέση μας εξελίχθηκε με τα χρόνια που πέρασαν και τώρα αυτές οι ημέρες είναι πραγματικά πολύ δύσκολες για εμένα. Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έχει α’ βαθμού συγγενείς. Έχει κάποιες δεύτερες και τρίτες ξαδέλφες. Δεν μπορούν όμως εκείνες να υπογράψουν ώστε να γίνουν οι επόμενες κινήσεις, αυτό που ήθελε η ίδια, την αποτέφρωση».

Ο Μάκης Δελαπόρτας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Υπάρχει μία σειρά από διαδικασίες που πρέπει να γίνουν μέχρι την αποτέφρωση κι αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Πρέπει να δοθεί εισαγγελική εντολή. Η γυναίκα ήταν 2-3 ώρες μόνη της, χτυπημένη. Γι’ αυτό εισαγγελέας ή ιατροδικαστής πρέπει να δουν τους λόγους. Να γίνει νεκροψία. Kαι αυτό θα πάρει κάποιες ημέρες. Στη συνέχεια κάποιοι φίλοι θα της κάνουμε αυτό που ήθελε ως το τελευταίο αντίο».

Read More

And More