Μάκης Παπαδημητρίου: Μιλάει για τη ζωή και λύνει τον κύβο του Ρούμπικ σε 15 δευτερολέπτα!

Ο Μάκης Παπαδημητρίου που βλέπουμε στη νέα σειρά του Mega “Σχεδόν ενήλικες” ήταν καλεσμένος του The 2night Show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο εξαιρετικός ηθοποιός, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του, εξηγεί γιατί δεν του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του και να δίνει συνεντεύξεις. Ποια είναι η γνώμη του για τα κοινωνικά δίκτυα; Τι λέει για τα δελτία ειδήσεων, αλλά και για την έλλειψη ελευθερίας της σύγχρονης εποχής; Αμέσως μετά,  λύνει, ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, τον περίφημο κύβο του Ρούμπικ, σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα!

Για τη ζωή και τις απόψεις του: Σπούδαζα στο πανεπιστήμιο στο τμήμα Φυσικής και πήγα σε μια θεατρική ομάδα μέσω μιας φίλης μου. Μετά πήγαινα περισσότερο στις πρόβες και μετά στο πανεπιστήμιο. Μου είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι και σε ποιον. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο. Σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι. Υπάρχουν άνθρωποι που παραδέχονται ανοιχτά κάτι αρνητικό για το χαρακτήρα τους αλλά δεν το αλλάζουν.Mε ενοχλεί η χαζομάρα και η βλακεία και ότι μας έχουν κάνει να μη σκεφτόμαστε. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Εμένα με στεναχωρούν τα δελτία ειδήσεων γιατί είναι πλέον show! Έχω αλλάξει 18 μοτοσικλέτες. Είμαι άρρωστος με τις μηχανές.

Ο ηθοποιός τρέλανε τον Γρηγόρη, λύνοντας το κύβο του Ρούμπικ σε μόλις 15 δευτερόλεπτα! Δες το βίντεο

 

Read More

And More