Μάκης Πουνέντης: Η “Απόλυτη” του έδειξε την πόρτα της εξόδου; Αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε σχέση με την Ελένη!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την φήμη που κυκλοφορεί και θέλει τον Μάκη Πουνέντη να έχει… εξοστρακιστεί από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Όσο ο Μάκης δεν βγαίνει καθημερινά στον αέρα της “Ελένης”, τόσο φουντώνουν τα τηλεοπτικά σενάρια, που θέλουν την “Απόλυτη” να βρίσκεται ένα βήμα πριν του δείξει την πόρτα της εξόδου, ή πως τον έχει καθίσει στο… “πάγκο”, μέχρι να αποφασίσει για το πως ακριβώς θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Ο Μάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένος “Στη φωλιά των Κου-Κου” και εννοείται πως μίλησε για την Ελένη, για την πολυσυζητημένη, φετινή συνεργασία τους, ενώ δεν δίστασε και να ξεκαθαρίσει και για το αν τελικά μένει ή φεύγει από την καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Η συζήτηση δε ξεκίνησε με την αφοπλιστική ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου: “…Αφού είναι όλα τόσο τέλεια και περνάτε καταπληκτικά, για ποιον λόγο δεν εμφανίζεσαι τελευταία στην εκπομπή; Χθες γιατί δεν ήσουν; Γιατί δεν βγήκες στον αέρα”, είπε η παρουσιάστρια και όσο να πεις “έστειλε” τον καλεσμένο της.

Παρόλα αυτά ο Μάκης δεν έχασε την ψυχραιμία του και της έδωσε την παρακάτω απάντηση: “…Εκεί ήμουν, απλά δεν βγήκα στον αέρα! Εγώ δεν έχω έναν ρόλο στην εκπομπή, όπως ο Θοδωρής και ο Τάσος. Συγκεκριμένα, χθες ήταν γυναικοπαρέα. Θα χωθώ εγώ στη γυναικοπαρέα να μιλήσω για ποιο πράγμα”; διευκρίνισε και έσπευσε να διευκρινήσει πως δεν τον πειράζει που δεν βρίσκεται συνεχώς στο πάνελ, καθώς η σχέση του με την παρουσιάστρια είναι προσωπική και όχι επαγγελματική, σε σημείο που; Το συμβόλαιό του λέει, ούτε που το έχει πιάσει στα χέρια του και δεν ξέρει καν που είναι!

Αυτά και τα όποια συμπεράσματα δικά σου λατρεμένη μου…

 

Read More

And More