Μάξιμος Μουμούρης: «Στο σπίτι μας το θηλυκό στοιχείο είναι πολύ έντονο και εμένα μου αρέσει αυτό»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούτζου, ο Μάξιμος Μουμούρης.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως κάνει τα πάντα στο σπίτι, καθώς έτσι έμαθε και να μεγαλώνει.

«Προσπαθώ να μην φοβάμαι, να δείχνω το συναίσθημα μου. Συνήθως οι άντρες είμαστε λίγο πιο εγκρατείς ως προς αυτό. Στο σπίτι μας το θηλυκό στοιχείο είναι πολύ έντονο και εμένα μου αρέσει αυτό. Άργησα να συνειδητοποιήσω ότι είμαι πατέρας», δήλωσε και συμπλήρωσε πως στην πορεία συνειδητοποίησε πόσο περιττό ήταν να δουλεύει ασταμάτητα.

«Όταν βλέπουμε ότι μία ελληνική σειρά μπήκε στο Netflix καταλαβαίνουμε ότι μπορούμε. Η σύζυγός μου, Νάντια, είναι φαν του Χριστόφορου Παπακαλιάτη», είπε ο Μάξιμος Μουμούρης για το Maestro.

 

«Με την Νάντια γνωριζόμαστε από έφηβοι αλλά κάναμε σχέση ως ενήλικοι. Θα την προφυλάξω γιατί ξέρω πως είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, πολιτικός και με βοηθάει να κρατάμε τη ζωή μας πιο δεμένη» εξομολογήθηκε για τη σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου.

Κλείνοντας, ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε και για τις εξελίξεις γύρω από τον ρόλο του στη «Γη της ελιάς».

«O Κωνσταντίνος είναι ένα κλασικό παράδειγμα ανθρώπων που έχουν βουλιάξει πολύ στη ζωή τους και είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγουν από τον βούρκο. Συνήθως αυτές οι ιστορίες δεν έχουν αίσιο τέλος, αλλά το λέω χωρίς να ξέρω τίποτα. Το ενδιαφέρον είναι αυτή η σύγκρουση που θα προκύψει με την Ισμήνη. Και με τον πεθερό του, και με όλο το περιβάλλον θα πρέπει να συγκρουστεί μετωπικά. Η Ισμήνη και η κόρη της ήταν η αφορμή για να δει τη φωτεινή του πλευρά», αποκάλυψε.

Read More

And More