«Μαμά-δες»: Η Τζένη Θεωνά στα ηνία της παρουσίασης – Τα πρώτα λόγια

Η εκπομπή Μαμά-δες το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10 επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, με τη Ζωή Κρονάκη να παραδίδει τη θέση της στην Τζένη Θεωνά που αναλαμβάνει εκείνη πια τα ηνία της εκπομπής.

Η Ζωή Κρονάκη υποδέχτηκε με θέρμη την αντικαταστάτριά της, είπε τα καλύτερα λόγια για εκείνη και το πόσο ταιριαστή είναι στο εγχείρημα που έστησε η ίδια με πολλή δουλειά και μεράκι στην κρατική τηλεόραση.

«Μετά από δύο χρόνια που οι “Μαμάδες” μπήκαν στη ζωή μου και αγαπήθηκαν πάρα πολύ από εμένα για εμένα αυτός ο κύκλος κλείνει. Η αλήθεια είναι ότι το ταξίδι ήταν μοναδικό» ανέφερε στην αρχή και αμέσως καλωσόρισε στη συντροφιά της την Τζένη Θεωνά.

«Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί όλο αυτό το εγχείρημα ξεκίνησε σαν ένα βρεφάκι και πήγε πολύ καλά και αγαπήθηκε και χαίρομαι πάρα πολύ που εσύ είσαι το κορίτσι που αναλαμβάνει αυτή την εκπομπή γιατί νιώθω ότι έχεις όλα τα εχέγγυα και τα φόντα» είπε στην ηθοποιό που μπήκε γρήγορα στον ρόλο της και θέλησε να μάθει από την προκάτοχό της ποιες ιστορίες ξεχώρισε αυτά τα χρόνια στην εκπομπή της.

Read More

And More