Μάνεσης για Λύτρα: «Τον περιμέναμε να έρθει στην εκπομπή και εμφανίστηκε στους απέναντι – Δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις»

Τη δική του τοποθέτηση για τον Απόστολο Λύτρα έκανε ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την εκπομπή του, το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι ο ποινικολόγος έγινε γνωστός από τα media και αποκάλυψε ότι δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις γιατί τον είχε καλέσει να εμφανιστεί στην εκπομπή και εκείνος τελικά επέλεξε άλλες εκπομπές…

Ο Νίκος Μάνεσης σχολίασε αρχικά: «Τον κύριο Λύτρα τον κάναμε διάσημο εμείς… Και κυρίως διάφορες κοινωνικές εκπομπές. Ο κύριος Λύτρας εκμεταλλεύτηκε την τηλεόραση, έγινε πολύ διάσημος και επαγγελματικά εξελίχθηκε. Τώρα ο κος Λύτρας που «συμμετείχε» σε τηλε-δίκες, λέει «σταματήστε, έχω παιδιά, έχω οικογένεια»… Δικαίως το λέει, αλλά το πράγμα έχει ξεφύγει».

«Ο κος Λύτρας εκμεταλλεύτηκε το σύστημα. Για εμάς εδώ που δεν είμαστε του συστήματος, ήταν ακριβοθώρητος. Μία φορά του έχουμε πάρει συνέντευξη και 4-5 κλεισμένες φορές που τον περιμέναμε να έρθει για μεγάλα θέματα όπως η υπόθεση Πισπιρίγκου, τον περιμέναμε να έρθει και τον βλέπαμε απέναντι. Και δεν απαντούσε και στα τηλέφωνα. Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις για εμείς κάναμε δημοσιογραφικά τη δουλειά μας. Και τουλάχιστον ο ομιλών ό,τι ερωτήσεις είναι να κάνει, τις κάνει. Και το λέω γιατί βλέπω μία κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, να υπερ-αμυνθούμε του κου Λύτρα. Όχι! Τα δίκαια, τα νόμιμα. Ο κος Λύτρας είναι προφυλακισμένος αυτή τη στιγμή, γιατί κατά τη γνώμη μου, έκανε γκάφα ολκής» πρόσθεσε ο Νίκος Μάνεσης.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μάνεσης σημείωσε ότι αποφεύγει να πει το όνομα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και αναφέρθηκε στις μηνύσεις που της έγιναν, αλλά και στα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια περί ανδρισμού του Απόστολου Λύτρα. «Μα στη δαρμένη μηνύσεις; Δεν το κρίνω ποινικά. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του οποιοδήποτε να κάνει μήνυση. Είναι και το ηθικής τάξεως ζήτημα. Και επειδή έχουν τεθεί διάφορα ζητήματα ανδρισμού τις τελευταίες ημέρες, δε ξέρω πόσο ανδρικό είναι αυτό».

Δες όλα όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164