Μάνια Μπίκοφ: Στην Ουκρανία η αθλήτρια μαζί με τον σύζυγό της, προσφέροντας εθελοντική βοήθεια – Τι λένε στο T-live

Στην Ουκρανία βρίσκεται η σπουδαία αθλήτρια Μάνια Μπίκοφ μαζί με τον σύζυγό της, Σπύρο Μιτριτσάκη, προκειμένου να προσφέρουν εθελοντική βοήθεια, μετά τη ρωσική εισβολή. Οι δυο τους έχουν μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, μέσω της οποίας έρχονται σε επαφή με ουκρανικές οργανώσεις που γνωρίζουν τις ανάγκες της πόλης Χάρκοβο.

Συγκεκριμένα, από την πόλη Λβιβ που βομβαρδίστηκε χθες, το ζευγάρι μίλησε στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου για το πώς βίωσετην επίθεση. «Ήταν έντονη επίθεση, ακούστηκε μέχρι και την Πολωνία ο ήχος και το ωστικό κύμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας ανησύχησε γιατί πολύ γρήγορα κατάλαβαν όλοι ότι πρόκειται για καθαρά στρατιωτικό στόχο» είπε ο σύζυγος της Μάνιας Μπίκοφ, ενώ η αθλήτρια σημείωσε πως:

«ο κόσμος έχει ανησυχήσει λίγο περισσότερο και έχει αυξηθεί το κύμα μετακίνησης προς τα σύνορα. Η κάθε μέρα ξεκινά με έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό, ωστόσο οι ανάγκες τροποποιούν πολύ το πρόγραμμα γιατί μας ζητούν βοήθεια για διάφορα περιστατικά. Πλέον μετακινούμε ανήμπορούς ανθρώπους προς τα σύνορα, καθώς οι ίδιοι χρειάζονται πάρα πολλές ώρες για να φτάσουν στην Πολωνία. Μιλάμε για ουρές χιλιομέτρων τόσο για αυτοκίνητα, όσο και για πεζούς».

Read More

And More