Μανώλης Μαυροματάκης: «Δεν έτυχε να γίνω πατέρας λόγω συγκυριών» – Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του

Ο ηθοποιός Μανώλης Μαυροματάκης μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Ο Γλάρος» στο θέατρο Προσκήνιο.

Στην εξομολόγησή του, μίλησε για το γεγονός ότι μετάνιωσε που δεν έκανε τη δική του οικογένεια καθώς δεν έτυχε να γίνει πατέρας λόγω συγκυριών.

«Έκανα ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά μαθηματικά, φυσική, χημεία. Με αγαπούσαν τα παιδιά. Έχουν έρθει και με έχουν δει στο θέατρο. Στους γονείς μου δεν άρεσε πολύ που επέλεξα να αλλάξω καριέρα. Όπως και σε όλους τους γονείς. Μετά έρχονταν σε όλες μου τις παραστάσεις. Μάλιστα η μητέρα μου από τις πρώτες παραστάσεις που είχε έρθει να δει, μου είχε πει να μη ζορίζομαι όταν λέω αστεία γιατί τα αστεία είναι αστεία από μόνα τους» ανέφερε ο Μανώλης Μαυροματάκης.

«Μετάνιωσα που δεν έκανα οικογένεια. Πάντα κανείς μετανιώνει για κάτι που δεν κάνει. Έχω οικογένεια, είμαι με τη γυναίκα μου και ζούμε οι δυο μας. Δεν έτυχε να γίνω πατέρας λόγω συγκυριών. Η γυναίκα μου είναι πολύ διαβασμένη και άξια γυναίκα. Τη θαυμάζω. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και το πρώτο άγγιγμα» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός.

«Στην κηδεία της μητέρας μου έπρεπε να κάνω γενική πρόβα την ίδια ημέρα. Μάλιστα έπρεπε να κάνω και τον Ζορμπά» εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Μανώλης Μαυροματάκης.

Read More

And More