Μανώλης Μητσιάς: Η σπάνια κοινή συνέντευξη με τον γιο του – «Δεν είχε τα προσόντα να γίνει τραγουδιστής κι έγινε οδοντίατρος»

Ο σπουδαίος ερμηνευτής, Μανώλης Μητσιάς μαζί με τον γιο του, Μίλτο Μητσιά παραχώρησαν μία σπάνια κοινή συνέντευξη στο Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Μανώλης Μητσιάς και ο οδοντίατρος γιος του μίλησαν για τη σχέση τους σε μία από καρδιάς εξομολόγηση.

«Με τη σύζυγό μου μετράμε 55 χρόνια κοινής πορείας, όσο είναι η καριέρα μου. Θυμάμαι ως νέος γονιός, είχα πολλή δουλειά και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ. Όμως η γυναίκα μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια πολύ επάξια. Τον Μίλτο τον είχε να μην τον ακουμπήσει ο αέρας» είπε ο Μανώλης Μητσιάς, με τον γιο του να συμπληρώνει: «Είναι γεγονός ότι θα τον ήθελα πιο πολύ, όμως είναι ένας δοτικός και συντροφικός πατέρας. Όταν έπρεπε, στις μεγάλες αποφάσεις μου, έδωσε βροντερό παρών».

«Ο πατέρας μου ξυπνούσε Κυριακή πρωί μετά το ξενύχτι και με πήγαινε για μπάσκετ στον Πανιώνιο. Ο πατέρας μου μού έλεγε πόσο σημαντικός καλλιτέχνης είναι ο πατέρας μου. Από μικρός που ήμουν, θυμάμαι να έρχεται στο σπίτι μας ο Χατζιδάκις, ο Γκάτσος και ο Θεοδωράκης» πρόσθεσε, επίσης, ο Μίλτος Μητσιάς και εξομολογήθηκε πως σε ηλικία 10 ετών συνειδητοποίησε ότι είναι γιος του κι όταν πήγαινε να υπερηφανευτεί, ο πατέρας του τού έλεγε να είναι ταπεινός.

«Ήθελα ο γιος μου να έχει να φάει. Δεν είχε τα προσόντα να γίνει τραγουδιστής κι έτσι έγινε οδοντίατρος» σημείωσε ο Μανώλης Μητσιάς.

Δες όλη την εξομολόγηση στο Happy Day:

Read More

And More