Μάνος Δασκαλάκης: Τι κατέθεσε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το μυστηριώδες τηλεφώνημα στο T-live

Ο Μάνος Δασκαλάκης, στην κατάθεσή του ως πρώτος μάρτυρας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, επικαλέστηκε τα δύο ανώνυμα μυστηριώδη τηλεφωνήματα με αλλοιωμένη φωνή στο T-live και στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε στο δικαστήριο: «Όταν ξεκίνησε η υπόθεση να αναπαράγεται στα κανάλια, η κατηγορούμενη ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα κι έψαχνε να βρει απαντήσεις μέσω του δημοσιογράφου Γιώργου Σόμπολου και ρωτούσε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα, αν εκείνος έχει μάθει κάτι για τα αποτελέσματα. Εκείνη την περίοδο –όσο εγώ την στήριζα- ένα τηλεφώνημα προς τη Γιώτα Κηπουρού, τη δημοσιογράφο του Alpha, όπου κάλεσε και έλεγε “ψάξτε να βρείτε την αιτία που πέθανε το παιδί του Μάνου στην Αθήνα”. Ο συγκεκριμένος αριθμός ήταν στο όνομά μου και είχα πρόσβαση εγώ στον λογαριασμό».

Για τα όσα είπε ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα μέσα στη δικαστική αίθουσα αναφορικά με τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στη Γιώτα Κηπουρού, ρωτήθηκε από την Εισαγγελέα. «Τι εννοείτε ότι η κατηγορούμενη είπε σε δημοσιογράφο αυτό; Ήταν ενοχοποιητικό για εσάς αυτό;» ήταν η ερώτηση της Εισαγγελέα.

Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη ήταν: «Δεν ξέρω… Μήπως για να αποπροσανατολίσει κάτι;»

Στο βίντεο παρακάτω θα θυμηθείς τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα με αλλοιωμένη φωνή στη Γιώτα Κηπουρού:

Read More

And More